Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

campix 

všechny recenze uživatele

Sandler se u toho asi bavil. Astronomická smlouva s Netflixem bude výhodná pro obě strany, ale pro nás z toho asi moc nekouká. Hubbieho Halloween je opět velká kravina se spoustou známých herců ve vedlejších rolích. Na place se všichni asi královsky bavili, ale tohle nemá žádnou větší hodnotu. Jedna hvězda za Roba Schneidera, který se tu sice jenom mihnul, ale jako jediný trefil geniální hlášku. Účel tahle Sandlerovka ale splnila. Hezky jsem u toho vypnul. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Keď už je zajtra ten Halloween nevydržal som, dal som si Hubieho v predstihu, síce nie v takom ako polovica užívateľov ale aj tak, katastrofa to nebola, pár slušných momentov sa našlo, aj treba pochváliť kulisy ktoré sú výborne. Samotný film je na úrovni Sandlerových starších filmov a tak je to v poriadku, mne sa to celkom páčilo. Aj skvelé herecké obsadenie a vyber skladieb na jednotku. Plus netflix ponúkol dabing. 4* ()

Reklama

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Happy Madison je stále na dně... nestojí to za to. A ty odkazy na jiný filmy to fakt nezachrání. Film mě ani tak neurazil, ale ta absolutní nulová snaha se snažit aspoň o trochu víc je ubíjející. Netflix by měl mít nad těmito projekty trochu dozor. Sandler už dávno není zábavný. :-( Když si to dáte později dohromady, tak je to jen obrovská vykrádačka jeho dřívějších filmů. Ani ň navíc. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po traileru a vzhledem k Sandlerově formě z posledních filmů sem čekal ultra průser ve stylu Jacka & Jill a nakonec sem celkem příjemně překvapen.Hubie Halloween sice není ani zdaleka nejlepší Sandlerovka a jeho šišlající hrdina mě spíš iritoval než abych mu fandil,ale i přesto jsem se docela bavil.Je tu sice pár věci standardně zbytečných,ale taky je tu celkem dost gagů,které se povedly a na chladné propršené odpoledne je to ok zábava...60% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Těžko nadávat, že je to hrozná blbina, když jsem hroznou blbinu čekal. Stejně jsem ale spíš zklamaný, protože film měl i tak mnohem větší potenciál a mohl být zábavnější, kdyby byl méně trapný a kdyby si Adam Sandler bůhvíproč nemyslel, že postava s vadou řeči (a mozku) bude vtipná. Králem Hubieho Halloweenu je pro mě Steve Buscemi - díky němu, díky hlavním teenagerským hrdinům a díky Maye Rudolph to aspoň za něco stálo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama