Reklama

Reklama

Příběh gangstera: Marbella

  • Velká Británie Rise of the Footsoldier: Marbella (více)

Obsahy(1)

Pat Tate (Craig Fairbrass), čerstvo prepustený z väzenia, sa vracia späť do svojho nočného klubu v Essexe. Keďže však neprestáva myslieť na pomstu, čoskoro odchádza do Marbelly, aby našiel Franka Harrisa. Ten je však už mŕtvy a Patovi sa ponúkne najväčší obchod s drogami, aký kedy zažil. (Arsenal83)

Recenze (14)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco agresivní hovado Larry je ve Španělsku kvůli vendetě a pilulím, Moe a Curly ho teprve následují a jelikož to berou přes Amsterdam, jejich schopnost cokoliv sjet, ojet a posrat se může plně projevit.. Vaudeville ze Southendu už jede spíš v módu nějaké americké road comedy, co se odehrává v Evropě a ten scénář, který v sérii nikdy nebyl nějak top, je tady už jen zoufalost. Naštěstí tu nejsme kvůli němu, ale zhovadilým postavám, násilí a exploitaci. Teda s výjimkou pichu mezi Charlotte a Patem, který se odehrál za zavřenými dveřmi. Zřejmě nechtěli ukázat, že ten druhý má větší kozy.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Svižná devadesátková jízda britského podsvětí do španělské Marbelly - sluníčko, palmy, moře, pár hezkých holek, drogy, několik rozbitých ksichtů pod heslem proti hrubému násilí ještě hrubší násilí. Dějově možná jednoduché béčko, ale svěží provedení podpořené discomuzikou a sarkastickým humorem. Craig Fairbrass a jeho dva parťáci, kteří jeli přes Amsterdam mne pobavili víc než jsem čekal, tak nadsadím na čtyři hvězdy. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

A toto už bola len čistokrvná, akčná komédia. So sériou to malo spoločné už len názov, postavy a trochu náznak prepracovanejšieho scenára. Stále je to ale fajn. Vidieť to však ako samostatný film bez predchádzajúcich dielov, bol by som asi rozčarovaný. V sérií je to ale v pohode a dúfam, že sa ešte dočkáme veľkolepého finále a príbehy sa uzavrú. Reálne za dve, jednu pridám len kvôli sérií. 3 z 5 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Stejná podíváná jako trojka.Kromě pár jiných úhlů kamery je vše při starém.Ze čtyřky je cítit,že se nemělo moc co měnit a jen opět přilít na pažbu nějakýho sráče,kterého Pat opět v podání nekompromisního Fairbrasse naklepe na solar.Režisér hrál v jedničce a čtyřku si vzal levou zadní.Scénárista je taky z jedničky,ale moc cítit to tedy není,ale jako zrychlená epizoda s pár flashbacky na tento typ filmu bohatě stačí.Ta cestovatelská do Marbella s Tonym,který se pořád směje a Craigem se zafačovaným krkem mělo dobrý náboj.Škoda jen,že nebylo víc humornějších scének.Pátý díl?70% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Je téměř neuvěřitelný, že tahle "série" má již 5 dílů... Tohle je teda čtvrtej, ale pátej už je na Světě, akorát ještě nejsou titulky :o). A za mě je to dobře, že se pokračuje dál. Nevím čím to je, ale natuhle partu vostrejch hochů z Anglie mám slabost. Je to zamprvý kvůli vynikajícímu 1.dílu, ale i jeho dalších pokračování. Tohle taky vůbec nezaostává. Brutání násili, sex, drogy a jede se celej film... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (vojacekr)

Reklama

Reklama