Reklama

Reklama

Temné lesy

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Sestra varšavského státního zástupce před 25 lety záhadně zmizela. Díky právě objevenému tělu má novou naději zjistit, co se tenkrát stalo. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (4)

Temné lesy (2020) 

Jak Poláky v posledních letech zpravidla jen chválím, tak v tomhle případě přivedli na svět neskutečnou slátaninu. Pěkně natočenou zhovadilost. ()

Konec nevinnosti (2020) (E01) 

Borec je prokurátor (!), nezná se osobně s kriminalisty z vražd (WTF?), nespolupracuje s nimi, napoprvé se nezajímá o identifikaci člověka, který kdysi zmizel současně s jeho sestrou...ale tohle přece není možný, takhle svět zkrátka a jednoduše nefunguje...:( ()

Co oči nevidí (2020) (E04) 

Takhle bezbrannýho, bezradnýho prokurátora mají fakt akorát tohohle jednoho v Polsku. Vím něco o novinařině, pokud by ho někdo takhle vydíral a zostuzoval, tak by si na něm takovej státní zástupce s chutí smlsnul. Tohle je hezky natočenej nesmysl. ()

Tvoje sestra je mrtvá (2020) (E05) 

Sedmdesátiletý svraštělý kyborg hravě přemůže pětačtyřicetiletého atleta- podobné výjevy umím patřičně ocenit. Líbí se mi i vypuštěné pneumatiky na policejních parkovištích- i tam bych se sháněl po bezpečnostních kamerách. Nelíbí se mi neměnný asertivní výraz šílence ve tváři postavy, které bychom podle všeho měli být nakloněni. Nelíbí se mi filmy/ seriály, které staví svůj nárok na existenci na tom, že všechny postavy lžou, mlží, nebo mlčí. ()

Reklama

Reklama