Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týna a Janek spolu spali. Vypadá to, že jsou šťastný pár. Ale jen do té chvíle, než Roman vymyslí pomstu: za zády Janka přijede na Slunečnou a prozradí Týně, kdo Janek ve skutečnosti je. Týna je zraněná, že jí Janek lhal, a vyhodí ho ze statku. (TV Prima)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk se na to odhalení tak těší, a nakonec je to udělané tas tím nejpitomějším způsobem. Zase do toho jako zasahují nějaké náhody (přitom určitě třeba po milování nějaká ta chvilka nastala) a nakonec se to provalí úplně pitomě a Týna je tak blbá, že už zase Linharta vyhodí, i když jí asi po těch dnech soužití musí být jasné, jak to myslí a že už nejde o sázku. Nebýt tady scény s dědou, houbami a sociálkou, stálo to za prd. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento díl čekám od samého začátku. A když to má konečně přijít, tak to ani nevidíme. Hlavně, že se vyplácal rozpočet na totálně zbytečnou scénu, kdy sledujeme starýho úchyla nabalovat mladou holku. Jsem docela zklamaná. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Problém Slunečné je stejný jako u většiny českých vztahových seriálů - černobílé charaktery (svatoušci vs. zmrdi), stereotypy (téměř každá vesnická žena je závistivá drbna) a těžko uvěřitelné až překombinované intrikaření. Nejzajímavější dějovou linkou seriálu se tak postupně stala ta komická kolem Václava Knopa - co zrovna ve své hře na nesvéprávného vymyslí? Tak aspoň ten to zatím zachraňuje od odpadu. ()

Reklama

Reklama