Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lída přemlouvá Sylvu, aby odkoupila od Týny podíl ve stáčírně. Sylva si od Lídy půjčí osm set tisíc a podíl od Týny odkoupí za míň. Roza varuje Toma, že se do něho Kratinová zakoukala. Tom sice tvrdí, že jejich vztah je čistě pracovní, ale na setkání jde s lahví vína. Roman zaslechne, že Janek nechce Predragovi prodat pozemky Strnada. A ukradne Jankovi kšeft. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli to tam bylo i dříve, ale začínám si všímat zbytečné výplně ve scénách, jako nadbytečné dialogy o něčem, co nemá žádnou relevanci s ničím (jako vydání deskové hry). A také se zde objevuje nová "podzápletka" v podobě pletek vdané ženy a chudáka. Jako pardon, ale není tady těchto zbytečných kliček moc? Už to že musím snášet ohavný nucený vztah a nesmyslné podrazy na sestře, ještě se musí přidávat tohle. Opravdu doufám, že to bude mít nakonec nějakou relevanci, protože jinak je to naprostá ztráta času. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff, zlá sestra je zpět a jako jediná dělá slušné kšefty. Všichni ostatní přicházejí minimálně o statisíce, maximálně o miliony. Po delší době si vzpomněli tvůrci na "odposlechy" zpovzdálí. Dnes kvůli potají vyslechnutému cizímu hovoru slušný Albánec málem zastřelil to kuře, jež se vylíhlo z dravce. Btw - ani betonové boty, žhářství atp. není Albánci cizí. Je prostě slušný. Ultraburani, co bydlí kousek od Prahy, se fotí s koblihou. To už bylo i na mě moc. Na druhou stranu se polepšený byznysmen usmířil se svou vyvolenou, což ale bylo díky kartám vyzrazeno předčasně. PS: Zaujalo mě, že malá Grossová pořád běhá. ()

Reklama

Reklama