Reklama

Reklama

Loupež století

  • Argentina El robo del siglo (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2006 se skupině nenápadných zlodějů pod vedením Luise (Guillermo Francella) povedl heroický kousek, když dokázali vyloupit pobočku banky Banco Río v Acassusu v Argentině. Dodnes je tato loupež považována za jednu z nejsmělejších v historii, kdy tým lupičů musel předvést nejenom neobyčejnou zručnost, ale i důvtip, sehranost a profesionalitu. Natočeno podle skutečné události. (C0r0ner)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Podle zpráv se této záhadné bandě zlodějů, která v národní televizi ztrapnila argentinskou policii, ušlo v hotovosti a cennostech téměř 20 milionů amerických dolarů. (Piercee)
  • Ve skutečné loupeži, když gang rozdělil kořist, akcie nebyly všechny úplně stejné. Bolster, Beto, Vitette a Araujo dostali všichni víceméně stejné miliony. Zalloecheverría a Luis Uruguayan dostali méně, protože se připojili mnohem později. To bylo předem připraveno a nikdo z toho nebyl naštvaný. (Piercee)
  • Ve skutečné loupeži, když tým speciálních sil konečně zaútočil na banku, sedm banditů sledoval akci živě v televizi, zatímco počítali peníze a jedli pizzu. Přitom si mysleli, že je to živé vysílání. Televizní stanice pustily zásah operace s 30minutovým zpožděním, protože předpokládaly, že gang bude sledovat zevnitř banky, a nechtěli je upozornit, že se blíží razie. (Piercee)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v argentínskej metropole Buenos Aires. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama