Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři nejlepší kamarádky jsou sebevědomé, chytré, užívají si, probírají spolu chlapy, vztahy a sex. K tomu se ale taky starají o děti, nebo je právě porodily, případně jsou těhotné. Sára (Hana Vagnerová) má hezký zadek, a tak ho začala fotit a žít ve světě sociálních sítí. Hedvika (Petra Hřebíčková) žije tak trochu ve zlaté kleci, její manžel workoholik (Jiří Langmajer) moc doma není, a tak není divu, že ji okouzlí mladý zpěvák David (Vladimír Polívka). Zuzana (Sandra Nováková) je po rozchodu s Kamilem (Václav Neužil) bez peněz, prostě upracovaná a uhoněná matka dvou dětí. Zato Eliška (Gabriela Marcinková) má skvělého kluka (Štěpán Benoni), nesnesitelné rodiče, je těhotná a je jí špatně úplně ze všeho. Ale hlavně mají jedna druhou… (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (227)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Jako rodič bych byl schopen ocenit film, který se klidně i v komediální formě zabývá útrapami spojenými s péčí o potomstvo (v tomhle ohledu skvěle funguje seriál Breeders s Martinem Freemanem). Muselo by se však jednat o dobrý film, ne hovadinu zaměřenou na čtyři s prominutím krávy, které si život komplikují vlastní stupiditou a debilními rozhodnutími. Tohle peklíčko bohatě stačilo jednou. Už nikdy víc. 3/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z těch nových českých filmů, které byly přidány na Netflix jsem se Matek bál nejvíc a paradoxně jsou z nich nejlepší. "Párové " forečky fungovaly až překvapivě dobře, samozřejmě ně vždy, ale na navození dobré nálady film stačí.  Docela zajímavý je i casting, kdy herci ve vedlejších rolí jsou často česká herecká špička. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nooo, ja som tento film asi nepochopil, alebo neprecítil, alebo čo. Asi na to treba ešte dorásť, alebo prežiť, lebo emócia ma nezasiahla, dej mi prišiel rozbitý a ako keby to chcelo niečo povedať, ale nie každému. Snáď si to našlo publikum, lebo ako komédia to nefunguje ale vôbec. jedna celkovo a jedna za tie dve dobré dramatické scény. 2 z 5 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedno velké klišé. V podstatě je o naprosto běžných věcech týkajících se rodičovství a vztahů. A i když to tu už bylo stokrát, co stokrát - milionkrát, přesto stále věřím, že se dá natočit o rodičovství vtipná originální komedie. Matky  však na toto označení nedosahují ani náhodou. Příběhy tři kamarádek možná každý z nás zažil v podobné životní režii... Jedna má manžela co dělá byznys a létá po světě. Samozřejmě není doma, ale díky tomu si žena žije v blahobytu a luxusu. Ona se v té zlaté kleci ale cítí osamělá. Druhá je svobodná naivní matka. Stále věří, že manžel pošle alimenty a s téměř hrdinstvím se stará o dvě malé děti sama, vymetá brigády aby pak večer ubitá si místo knih čte poštovní upomínky o nezaplacení toho a toho... Třetí právě čeká na porod a její příběh je hlavní dějovou linkou. Kdo má doma prcky to důvěrně zná. To období čekání, strachu, napětí... Pak rychlá jízda do porodnice, porod, první návštěvy ženy a potomka v porodnici, slavnostní jízda domů... A pak to začne. Svět se změní. Kojení, přebalování, drncání v kočárku kolem bloku nebo v autě přes výtluky protože to jediné potomka uspí, do toho éra budování hnízda (protože do dětí to mladý pár většinou nestihne nebo chybí finance) a samozřejmě totální absence spánku. Utahaného muže po návratu z práce většinou čeká unavená manželka, byť je k jeho údivu na mateřské - dovolené... :-). Kdo zažil ví, kdo nezažil ať zkusí ! Přeto to všem doporučuji, protože bez dětí jako by člověk žil zbytečně.   Většina komediálních momentů je našroubována na Vagnerovou a Prachaře reprezentujících takový mladý pár. Bohužel já už mám trochu Přeprachařováno,  ale ostatní mi docela sedli. Neužil jako vždy boží. Film jako takový ničím neurazí, ale ani nepřekvapí. Vtipy budete čekat ještě dřív než je herci řeknou nebo zahrají a přesně na těch místech, kde je předem tušíte. Díky tomu se jim ale nebudete smát. Já bohužel od komedie čekám víc. Takže dávám za dva větrníky. * * ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pracovní název bohužel neprošel, což je škoda, protože označení Krávy by ženskou sestavu vystihovalo mnohem lépe. Každopádně se jedná o poctivý kalkul, kterým se mají nakrmit dámské jízdy v kinech. Mnoho oblíbených tváří exhibuje v rolích, které nejsou ničím zajímavé. Vyústění jednotlivých linek je podle předpokladů naprosto banální. Reklama na manželství jak víno. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • „Myslím, že se tady povedlo dát dohromady fantastické obsazení. Mám strašnou radost, že jsem měla možnost se na place potkat se všema holkama. Moc si jich totiž vážím jako hereček a mám je ráda i lidsky,“ uvedla Hana Vagnerová, která hraje roli Sáry. (SONY_)
  • „Už na první čtené zkoušce, kdy jsem se seznámila se všemi kolegy, jsem měla pocit, že to bude fajn. A byla to velká radost. Bavilo nás to spolu, smáli jsme se vždycky celý den, i když jsme zrovna netočili. Zároveň si ale myslím, že to je dobrý film,“ řekla Gabriela Marcinková. (SONY_)

Reklama

Reklama