Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson je buď šílenec, nebo génius. Nebo obojí. Ten film mě díky jeho kreacím celou dobu bavil (což se nedá říct o Sandlerovi), ale scénář je nedomyšlený a velká část věcí vyvolává otázky o ne/realističnosti. Korunu tomu dodá nečekané rozuzlení na konci. Nebýt toho kýče se starostou a stadionem, tak bych šel s hodnocením o hvězdu výš. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho mnohem víc. Už jenom jména jako Jack Nicholson, Woody Harrelson a konec konců i Adam Sandler naznačujou, že by to mohla bejt pořádná zábava, ale tohle je spíš podprůměrná komedie, která ke konci spíš připomíná romantickej film. Pro mě je to jednoznačně zklamání. Jack Nicholson v poslední době bere taky roli v každý blbosti. Tady to fakt nemohlo zachránit už nic. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Máte problémy se vztekem? Svěřte se do péče doktora Buddy Rydella! Potřebuje vaše okolí, aby jste prodělal (velmi) dramatickou proměnu? Svěří vás do péče doktora Buddy Rydella!.... . Komedie s A.Sandlerem jsou většinou lehce popsatelné, ale zde na vás čeká jeho civilizovanější podoba s výtečným J.Nicholsonem. To, jak sehrál svůj part, ve mě i po skončení zanechává moc dobrý pocit. A tleskám roličce J.McEnroe. Samozřejmě, že se i zde dočkáte trapných pasáží, ale určitě se i občas pobavíte. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako pohodový zábavný relax ok, ale vzhledem k hvězdnému obsazení i jinak schopnému Peteru Segalovi jedno velké zklamání. Sandlera mám hodně rád a považuji ho za dobrého herce, pokud ho někdo přinutí hrát, Nicholsona zbožňuji a je pro mě nejlepším hercem vůbec, ale tady se věci jaksi nesešly. Oba sice mají hrát svůj standard a také ho předvádí, ale dementní scénář včetně strašidelné pointy sráží jejich zábavný projev do sféry nepříjemné sebeparodie (především tedy v případě Nicholsona). A navíc absentuje nápaditý dialogový humor, který je vytlačen přiblblými emocionálními výlevy nebo lacinější fyzickou srandou, jakkoli je například bitka s pobožným J.C. Reillym výborná. Na jedno zhlédnutí za slušné 3*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film je každou novou projekcí čím dál méně komediální a humorný. Včera potřetí mi to už vůbec nepřipadalo humorné. Respektive ta hlavní linie, po komediální stránce to zachraňují a alespoň na průměrnou kvalitu pozdvihají jen vedlejší role - božský Luis Guzmán, čačaná Heather Graham, John Turturo, Woody Harrelson. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)
  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)
  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno