Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson je buď šílenec, nebo génius. Nebo obojí. Ten film mě díky jeho kreacím celou dobu bavil (což se nedá říct o Sandlerovi), ale scénář je nedomyšlený a velká část věcí vyvolává otázky o ne/realističnosti. Korunu tomu dodá nečekané rozuzlení na konci. Nebýt toho kýče se starostou a stadionem, tak bych šel s hodnocením o hvězdu výš. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +závěrečné rozuzlení, najde se tu pár cameo rolí -další typická "sandlerovka" po které zjišťuji, že tento typ filmů není pro mě úplně to pravé ořechové, je to strašné psycho, fuj je to :-)/// Jack Nicholson je strašně slizkej parchant a budete ho stejně jako hlavní hrdina snímku pořádně nenávídět. Účel to tedy splnilo, ale popravdě, moc lehce se mi na něco takového nedívá. Moc jsem se nesmál, ani mi to nepřišlo moc zábavné. Celé je to takové průměrné, snad až na prostředí, NY docela zaujal. Jo a ten kocour, ten byl opravdu pěkně macatej :-)/// Celkem 46%/// ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson a Adam Sandler k sobě moc nepasují. Jinak se tahle komedie ovšem dá v pohodě užít, a to tím způsobem, jak moc máte rádi Nicholsona a Sandlera. Vtipné situace se tady vyskytují ve zvýšené míře a herci ve vedlejších rolích, jako je John Turturro, January Jones, Heather Graham nebo Krista Allen, se starají o dobrou polovinu gagů. Na zahnání nudy ideální komedie. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Celý film je v podstate ako povaha nerváka. Chvíľu kľud, nič sa nedeje. Potom záchvat, záblesk energie. Taká horská dráha. Celkovo to bolo tak 50 na 50. Priemer, ktorý od ostatných komédii odlišuje účasť Jacka Nicholsona. Ak máte chuť na niečo nenáročné a chcete vidieť Sandlera bez fekálneho humoru, tak skúste toto. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal slibně, především díky partičce, která se léčila s Davem. Poté začala velice nudná část, ve které se občas objevila peprná narážka a film tak oživila, ale až psychiatrův vztah s přítelkyní Davea tomu dává odpich. Nižší hodnocení dát nemůžu, protože i tady dokazuje Jack Nicholson svoji extratřídu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá. (eltazar)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)
  • Kvůli filmu se Jack Nicholson (Buddy Rydell) vůbec neholil a nestříhal několik týdnů, proto vznikaly pomluvy a fámy, že se z něj stal alkoholik. (lesumir)

Reklama

Reklama