Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film je tak trochu otravný už ze samotného námětu. Po celý film všichni se Sandlerem neskutečně vyjebávají a je to spíše frustrující, než zábavné. Humorné to také kdovíjak není, Sandlerův komediální talent tentokrát moc využitý není a celý film táhne především Jack Nicholson a jeho xichtění + nějaké ty drobné cameo role. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen za lahůdkového Jacka Nicholsna, protože Sandler je "svůj", což mi zrovna moc nesedí. Dalším tak trochu nevyužitým potenciálem byla úloha Marisi Tomei, která plátno obývala opravdu málo a ani v těch pár chvílích zázrak nepředvedla. Můžeme to chápat jako potlačení ostatních postav, jejíž zastínění způsobily dva hlavní hrdinové. Ti došli do konce známou stezkou a na konci si dokonce připraví pointu. To se cení. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se až ukázková komedie a velmi vyskolé úrovni. Překavapivý příběh popisující šíleneho cvokaře a jeho pacienta v jádru normálního člověka. Vše se nakonec ukázalo jako totální fraška, která měla za účel spojit dva lidi. No tohle všechno si uvědomte do toho naházejte překvapivé scény, neuvěřitelné zvraty, skvělý dialog a typický Nicholsnův ksicht , všechno zamíchejte a vyjde vám parádní podívaná. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie, která splnila to co sem do ní vkládal a to že mě to pobaví, nicméně je to fakt hodně nedotažený, sice Nicholson i Sandler jsou dobrý a camea Harrelsona a McEnroea jsou geniální, ale myslim, že se to dalo daleko víc a hlavně líp a nápaditěji vygradovat, příběh na to určitě měl a půda pro to připravená taky byla, jen to využít. Slabší 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama