Reklama

Reklama

VOD (1)

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (457)

Filmpub.cz (Petr Cífka)

"Kurs sebeovládání je hlavně hodně slušná dávka absurdního humoru. Já osobně jsem se velmi dobře bavil celé dvě hodiny a ani trochu se za to nestydím. Nebýt mé slabosti pro humor Adama Sandlera, možná bych své hodnocení o jednu hvězdičku zredukoval. Ale nechám to na čtyřech s tím, že pokud u vás…"

Filmweb.cz (Petr Siska)

"V Kursu sebeovládání se tak říkajíc hraje o nic, ale pravdou je, že právě takové filmy okupují žebříčky filmové návštěvnosti bezkonkurenčně nejdéle. Z rodu takových filmů poslední sandlerovka bezesporu je. Je to v zásadě Nic zabalené v příjemně vtipných 106 minutách. Peter Segal se sice zřejmě do…" více

Kinema.sk (Vladimír Kurek)

"Ak ste videli ukážku na túto komédiu, možno budete zdieľať moje pocity. V prvom rade nie celkom presvedčivý dojem z celého filmu. V druhom rade, výrazná - rozhodne ústredná - pozícia Jacka Nicholsona. Jeho "entrée" je magické, jeho diabolský úsmev pôsobivý. Teraz po vzhliadnutí celej snímky musím…" více

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Pokud odoláte pokušení opustit kino a jít radši na pivo, dočkáte se několika opravdu vtipných, absurdních scén. Pointa trochu zmírní špatný dojem z první poloviny filmu. Monumentální kýčovitá scéna vyznání lásky na přeplněném stadionu New York Yankees a následné finále v parku svou absurdností…"

Reklama

Reklama