Reklama

Reklama

Kalifornie

Trailer

VOD (1)

Vzrušující dobrodružství i nepředstavitelné hrůzy čekají na dva hlavní hrdiny během jejich cesty do Kalifornie. V tomto mrazivém psychologickém thrilleru si zahráli vynikající Brad Pitt a Juliette Lewis, která podala neuvěřitelně přesvědčivý výkon. V dalších rolích uvidíte neméně přesvědčivého Davida Duchovnyho a Michelle Forbes. Intelektuální městský pár Brian a Carrie se vydají na cestu napříč zemí, aby načerpali informace pro svou knihu věnovanou tématu sériových vrahů. Společníky jim jsou jejich noví známí Early a jeho přítelkyně Adele. Jeden vůz, jeden cíl a jedna velká snaha o společné téma k hovoru je provází prvními kilometry. Když se ale začnou konečně všichni sbližovat, projeví se náhle Earlyho prudká povaha a vyděšení Brian a Carrie zjišťují, že za poznatky o nemilosrdných vrazích nebudou muset cestovat tak daleko, jak si původně mysleli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prumernej thriller z vybornym Pittem ktery tu v roli vraha podal vskutku heroicky vykon Duchovny je taky sympatak i kdyz jeho hrdina je takovej neslanej nemastnej jo a film taky mohl bejt kratsi ale par scen zabijeni se opravdu povedlo ve finale to nicmene nevidim na cervena cisla ale spis takovej neurazlivej koukatelnej prumer ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

K nepoznání slizký Brad Pitt ve své asi nejdivnější roli, která mu ale paradoxně dost sedla, stejně tak jako snaha o ten správně vidlácký texaský akcent. Davida Duchovnyho jsem možná dosud nikde neviděl, za to Julliete Lewis ano a nevím, zda se na ní tak ujeté, byť přesné role nikterak nepodepsaly. Konec je sice trochu ukvapený, ale to všudepřítomné napětí mi celou dobu připomínalo pocity z Mysu hrůzy. A to je známka dobrého filmu. [viděno na Prime Video 25.2.2024] ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Skvělý casting a solidní režie z tohohle filmu dělá celkem jasný nadprůměr, ale nebýt sympatického Duchovnyho, obou solidních hereček a v první řadě dokonalého herectví Brada Pitta nestál by film za moc. Sena měl z kraje filmové kariéry poměrně velké štěstí, ale už mu dávno došlo a točí tak, tak průměrné filmy. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

No, kdo by byl býval řekl, že Brad je herec takového formátu. Roli zabijáka hraje tak bravurně, až mi z toho šel mráz po zádech. Docela by mě zajímalo, zdali jeho partnerka je také tak skvělá herečka nebo casting do této role obsadil někoho s IQ květináče. Výkon Duchovnyho se s výkonem Brada nedá ale vůbec srovnávat. 72% Celosvětový příjem k 4. 7. 2018: $2,395,231, což je 0,28 násobek rozpočtu ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Po stopách krve do zaslíbené země. Náš spolujezdec cestou, vez/m/e pár jedinců na konečnou. Brad Pitt - sedmý div, sedmý hřích, ještě dřív, než nás s úsměvem anděla seznámí se smrtí, je z něj umolousaný pobuda, zvrhlý piják, neurvalý hrubián, kterému když se zatmí před očima a projde "branama pekelnejma," přepadnou, zřídí ho stavy, /z/řítí se do proudů nekontrolovatelné zloby. Je mimo sebe, rve se, choutky čeří, ďábel tepe, blesky žhaví, nejčernější síla se v něm škvaří... a Juliette Lewis poprvé zjišťuje, jaké to je, chodit s takovým "/ne/normálním" zabijákem. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (2)

  • Film má aj svoju komiksovú adaptáciu, o ktorú sa postaral americký spisovateľ Chuck Dickson a umelec Duncan Fergedo a nesie rovnaký názov ako film. Adaptácia však nebola nikdy dokončená. (apocalyptik)

Reklama

Reklama