Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není tak špatné, jak jsem čekal. Dvojka se mi kdysi jako malému v kině strašně líbila. A její první dvě třetiny se mi líbily i teď. Tvůrci měli odvahu zkusit odklonit se od Cravenova originálu a soustředit se hlavně na psychický stav hlavního hrdiny, což jim skoro vyšlo. Bohužel v poslední třetině jde logika do kytek a navrch mají krvavá jatka. I tak ale dvojka disponuje působivou atmosférou (a já prostě osmdesátkové horory poslední dobou miluju), zvlášť pokud ji vidíte v originále z DVD(ripu) a ne s příšerným českým dabingem. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj nejoblíbenjší díl z celé série,je to fakt,žádnej kec. Freddy tu má jakousi divnou masku,zvláště co se týče očí. Jinak skvěle funguje coby horor. Klidně by fungovala jako jednička,neschází jí tajemno a velké napětí,Freddy před finálem sejme vlastně jen dva lidi a pak dva na tom večírku a jeden je ušlapanej v davu,takže si vlastně vystačí i s minimem mrtvých. Stopáž je přesná,tak aby toho nebylo moc ani málo. U mě Freddy boduje nejlépe,děj soutředěn na hlavního hrdinu a né pak jen na krvavé efekty jako ve trojce. Dvojka u mě sklidila můj největší obdiv a líbí se mi daleko více než kultovní jednička. Hudba je také ze všech dílů nejlepší,zvláště jedna melodie je fajň,celkově film jde i jinačím směrem. Zhmotnění přes Jessiho a né jen. Nesmí usnout nebo mě dostane. Schrnuto,dvojka je u mě ta nejlepší. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Niej to vobec zle, avsak je tu par veci, ktore celkovy dojem dost kazia. Zakladny pribeh je zaujimavy a niektore momenty z neho skvelo tazia, avsk scenar by potreboval "mierne" doladit a to iste aj dialogy, ktore su obcas (ehm, dost casto) vystizne povedane trapne a to plati dva krat ak ich predvadza HROZNA hlavna predstavitelka. Zaver filmu tiez "nepotesi" (je hrozny). ALE. Napriek tomu ma film, hlavne koli zaujimavemu napadu (freddy na vrazdenie pouziva bezmocneho teenagera) vskutku mrazivu atmosferu a niektore sceny s Freddym hravo predcia aj tie z jednotky, hlavne co sa tyka kvality efektov. A Freddy je hadam este viac demonicky ako v jednotke. O nejakom extra sklamani sa v mojom pripade neda hovorit. (6.6/10) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tato čast je slabším článkom serie,lebo viac ma bavil Freedy keď kosil decká v snoch,nie prevtelením do niekoho druhého,ja si myslím že tato čast je samostatná kapitola.A bolo v nom veľa dialogov ale malo akcie a o strachu s tohoto dielu sa nedá moc povedať.A hlavná postava M.Patton prosím vás kde ste ho vyhrabali?Strašný herecký výkon. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Pokračování Noční můry v Elm Street se vůbec nepovedlo. Freddy patří do snu, ne do reality. Ve Freddyho pomstě je hodně blbých pasáží hraničících s trapností. Na druhou stranu jsem se několikrát pěkně zasmál, jindy zase nevěřícně kroutil hlavou. Možná to mělo být trošku drama, ale vůbec se nepovedlo. A jako horor to taky moc nefunguje. No snad nejslabší díl série, naštěstí další dvě pokračování se nesou v duchu té pravé Nightmare a dávají na tento nepodařený článek série zapomenout. 25% [srpen 2007] ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • Hneď v úvode filmu je možné v okne autobusu vidieť odraz jedného člena štábu. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama