Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vloupání do muzea se strhne přestřelka, při které policista zabije jednoho ze zlodějů a jeho dívka pak zastřelí jeho. Ale co je horší, náhodný výstřel zasáhne sochu perského boha, v jehož podstavci je skryt rudý kámen - vězení džina. Ten ihned začne konat svoje poslání - plnit lidem přání výměnou za jejich duše. A má napilno - musí záskat tisíc duší než se vyplní proroctví a Zemi ovládnou démoni. Proto se nechá zavřít do vězení, neboť zločinci mají spoustu přání a na duši kašlou. Hodina hrůzovládí se blíží a jediný, kdo může hrozbu zastavit je dle proroctví nevinná dívka čistého srdce, která démona náhodou osvobodila. Ale může zlodějka a vražedkyně démona zastavit? Dokáže očistit svou duši, napravit svůj zločin a zastavit démona? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

To, že niečo nie je v poriadku je jasné už v prvej scéne, ktorá popiera nielen logiku prvého dielu ale aj všeobecné pravidlá logiky. A lepšie to už nebude. Wishmaster 2 je prepadom o niekoľko tried. Ten rozpočet musel byt desatinový oproti predošlému filmu. Minimum masiek, krv obmedzená na jeden masaker, málo fantazijných scén a hlavne minimum džina. Prevažná časť filmu sa navyše odohráva na nudných miestach ako väznica, kostol, či kasíno. Nuda. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Největší problém dvojky je, že se jaksi vytratil černý humor a celkový nadhled, kterého si na jedničce tolik cením... Nejde říct, že je všechno špatně, některé vraždy jsou docela povedené a nápad zavést džina do kasína (pro něj země zaslíbená), je výborný, ale to je tak asi všechno... Nebýt skvělého Divoffa, který si roli Wishmastera vysloveně užívá, asi bych dal filmu ještě o jednu hvězdičku míň... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Stále solidní podívaná se spoustou triků. Džin opět plní všemožná přání, ale po svém. Hned na začátku je tu jistá nelogoičnost v příběhu a to ,když Morgam spolu s Erikem při krádeži v muzeu jsou přistiženy a při střelbě do sochy se odloupně kámen ,kde je schovaný Džin a ten jde na svou pouť. Erik je postřelený a umírá a Džin mu nabídně pomoc a tak si přeje, aby se nenarodil a ten mu to splní a Erik zmizí. A v tom je ta nelogičnost, když se Erik nenarodil, tak by přece neznal ani Morgan a tím pádem by neproběhla ta loupež a neprobudil by se Džin. Jenže tady se nic z toho neděje a Morgan si Erika pomatuje pořád. Jinak je to v pohodě Džin který potřebuje přes 2 tisíce duší se nechá zavřít do vězení kde plní přání dle libosti věznů. Příjemná podívaná sice slabší než první díl, ale pořád slušná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri nevydarenom vlúpaní do prestižnej los angeleskej galérie sa rozbije tri tisíc rokov stará perzská socha boha Ahura Mazdá. V nej je urytý magický červeno žiariaci opál, ktorý privedie na svet diabolského Wishmastera. Je to démonická bytosť, ktorej stačí povedať, čo si prajete a on vám to s radosťou ihneď splní. Lenže je v tom háčik. Každé želanie sa obráti proti tomu kto ho vyslovil. Za odvahu žiadať niečo od Wishmastera sa platí tá najvyššia cena. Vládca prekliatých prianí za svoju službu požaduje ľudskú dušu. ** ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Po celkem slušným rozjezdu s nějakým tím laciným gore, najednou tvůrci zjistili, že vyplácali nízký rozpočet a zbytek filmu vypadá jak tv inscenace. Zachraňovala to krásná Holly Fields v roli Morgany, ale poté co si vyndala piercing, rozpletla vlasy, ufikla malíček (asi patří k jakuze:-)) a začala si hrát na kajícnici už to nebylo ono. Ani ty kozičky ve sprše nám tvůrci nedopřáli. Ach jo. Ale ta WTF scéna s právníkem je super:-))) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Corey Haim si z legrace zahrál maskovaného lupiče v muzeu. Není uveden ani v titulcích. (Fenk)

Reklama

Reklama