Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

Gamebler odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju vesmírnou tématiku. Nejspíš proto jsem to vydržel celé. Bohužel jsem byl akorát počas celého seriálu neuvěřitelně nasranej. Nechápu jak mohli na tak důležitou misi vybrat tu nejvíc psychicky nestabilní posádku co se našla. Zároveň tam po nekolikaletem treninku spolu na té lodi akorát snaží snad až schválně vzajemně nasírat a ojebávat. Drama příjde hrozně umělý. Charaktery radikálně zmení osobnost kvuli tomu aby se mohly hádat celou epizody s nekym a další epizodu jsou zas ti nejmoudřejší když sledují jak se jiný 2 členové posádky hadaj. O te casti ktera byla na zemi radši nemluvim to už vubec nemám slov a často jsem skipoval. Celej serial vubec nedává smysl a je mi líto že odpad jako tento seriál vyšel na svět. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Vesmír, kosmonauti, případně kolonizace jiných planet mě zajímá, ale tenhle seriál Netflixu o misi na Mars zrovna moc nevyšel.Téma skvělé, akorát by to chtělo zpracovat jinak a lépe. Z Měsíce, Marsu ani vesmíru jsem toho moc neviděla, zato tunu nepřesvědčivého patosu a banálnosti plného vět jako: "Jsem na svojí rodinu moc hrdá, miluju vás," v každém díle, přitom potoky slz a vykonstruovaných rádoby emocí a nudných, nicneříkajících vzpomínek třeba na první krůčky své dcery nebo nemoc manžela, koho tohle ve sci-fi seriálu interesuje? Ano, je lepší se nehádat a je lepší svět bez válek, ale takovéto moudra víme i bez tohoto seriálu. Skoro až úsměvný, laciný a naivní kýč.Viděla jsem skoro výhradně jen záběry z rodné planety nebo interiér kosmické lodi, kosmos jsem zahlédla jen na pár sekund a ještě z rychlíku. A ty rádoby potíže z lodi bez jakékoli gradace nebo napětí? Raději bez komentáře. Dávám půlku hvězdy za námět, první cesta kosmonautů na Mars. Jinak je to vážně dílo. :) ()

Reklama

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Koment po 1. dílu: představte si Camerona nebo Scota a zamíchejte do toho tak jde čas, ulici nebo ordinaci v růžovce nebo nějakou jinou píč.vinu.....nééé.... ještě jinak..... pusťte větrák na 3tis otáček pak se vyserte do dlaně a mrskněte to přes něj a řekněte "Rembrandt"........1*za žánr a ty paracitový výlevy si vylejte do výlevky......a jako chápu že v dnešní době přijde před nějakou komisi retardovanej kretén a řekne : "Já ci naočit fify".... a voni mu ty peníze na to daj! ...páč sme přeci :multikultičupasupakorektnostsamasoběpohlavědoprdele!...... a malá technická: v zero G musíš mít tunu Lybaru abi ti vlasy drželi jako na zemi. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank je má oblíbená herečka. Cesta na Mars, lety do vesmíru a vůbec tato tematika je něco, co je mně hodně blízké a zajímá mě. Když jsem zjistil, že jsou tyhle dvě věci zkombinované do jednoho seriálu, byl jsem hodně natěšený. Po první epizodě méně. Po druhé jsem byl znechucený. Po třetí nasraný a čtvrtou už pouštět nebudu. Když si totiž pustíte seriál o cestě na Mars a místo toho dostanete díl, který se celý točí kolem ochrnutého manžela v nemocnici a jeho psychického stavu, o psychickém stavu dcery a jejích problémech se školou a hlavně, o lesbickém vztahu dvou Číňanek, přičemž o vesmíru či Marsu nepadne ani slovo a místo ve vesmírné stanici by se celý děj mohl odehrávat v laciném hotelu, máte důvod být znechuceně nasraní. Když pominu ten úplně mimo scénář, bohužel ani ostatní stránky nejsou ničím výjimečné či dokonce dobré a ty tři díly jsem tak regulérně protrpěl. Nezbývá, než litovat promarněného času a skutečně nechápu to zdejší vysoké hodnocení. Bohužel. Za mě - NE! ()

Blowler 

všechny recenze uživatele

Nejvýznamnější počin lidstva od vstoupení Neila Armstronga na Měsíc.. trochu jinak. Lépe řečeno, nějak takhle si to představuji. Celá mise ustupuje do pozadí sociálním vazbám a psychologickému rozpoložení posádky, pro někoho možná v přemrštěné míře. Uvědom si ale, milí diváku, jednu věc. Tohle není scifi. Tohle bude za pár let realita, takže pokud ti vadí trocha rodinného dramatu, pusť si radši Marťana, nebo Sunshine. Na projektu nejvíc oceňuji onu technologickou dosažitelnost. Přímo na dosah ruky. Chybí už jen krůček a ta představa je nádherná. Jo a pokud bude chtít někdy NASA nacpat mámu, Inda, děvkaře, doktora, psychologa, černocha, žida, zahradníka, Číňanku, lesbu a prudícího slepýho ruskýho mechanika do čtyřčlenné posádky, tak ať napíše filmařům z Netflixu :) oni to vymyslí. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama