Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

pjotr76 

všechny recenze uživatele

Takže pět hvězdiček.....tenhle film je tak úchylně špatnej, že v tom cítím neuvěřitelné umění, absurdita těch lidí co se tam potácej a dělaj že hrajou, ten člověk co si myslel, že režíruje....tohle vážení přátelé je totiž vlastně absurdně umocněná quintessence nevkusu, která nastavuje zrcadlo totální desekraci dobrého vkusu ve společnosti.;) Kamenujte mne prosím od 3 do 5 odpoledne, zájemci o kamenování prosím klepejte. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je to prostě nekoukatelné. V jakékoliv době, v jakékoliv společnosti, s jakoukoliv drogou. Neexistuje nic, co by člověka přimělo to sledovat ba dokonce se tím bavit. Tak nějak si představuju konec světa podle mayského kalendáře. Všichni lidé se budou dívat na Jak ukrást Dagmaru (nevím ještě proč, ale asi nějaká podivná shoda okolností) a během prvních třiceti minut se povraždí celý západní svět, v dalších třiceti minutách shovívavější východ. Než film dojde zdárně ke svému konci, nezbude na zemi nikdo, kdo by o tom podal svědectví. ()

Reklama

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film by mali povinne premietať na vysokých školách budúcim filmárom, aby sa v budúcnosti niekto z nevedomosti nedopustil k divákovi podobnej zvrátenosti ako tvorcovia tohto nepodarku. Chápem, že ľudia majú rôzne stupne hodnotenia humoru, ale TOTO? Ak si chcete pozrieť jeden z najhorších filmov v histórii českej filmografie tak všetkými odporúčam toto veľdielo a som presvedčený, že nebudete sklamaný. ()

Driscoll odpad!

všechny recenze uživatele

--- [TV] --- Co dodat... Sledovat tenhle film kontinuálně od začátku do konce znamená hazardovat se zdravým rozumem. Sice nechápu, jak se takový paskvil může někomu líbit nebo jak ho někdo může vysílat, ale dokáži to respektovat; ale nikdo už mě nedonutí, abych se na to koukal znova... ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Když si představím, že jsem na to jako malý šel do kina, hned bych si nafackoval! Už tehdy jsem koukal jako blbec nad debilitou herců a režiséra. Kravina na eNtou a když pominu to, že hodnotím na přednášce z práva, kde se absolutně nudím hodinu co hodinu, tak se mi při pomyšlení na tohle chce ještě blít! Nenávidím tenhle film! Nenávidím a neměl vůbec vzniknout! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama