Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

kritiklon odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší film české kinematografie a největší nestoudnost jenž se nazýva filmem je směskou nudy, trapného "humoru" a dá se říct že až zoufalosti. Jak lze tohle vůbec natočit a myslet to vážně? Absolutně nechápu! Pokud zná někdo něco horšího než toto dno žumpy, rád bych věděl co by to tak mohlo být. Myslím že horších adeptů asi moc nebude! ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné, opravdu příšerné. Krom toho, že nesnáším parodie, tady byla parodie na Jamese Bonda ... no jako nemám slov, film nemá hlavu ani patu, hudba příšerná, příběh nulový, žádné vtipné scény, spíše trapné. Nikdo z herců nedokázal zaujmout. A to tenhle film natočil jaroslav Soukup, k neuvěření. Film hodnotím na 1% = odpad! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nás môže akurát tak tešiť, že už na prvý pohľad to tvorcovia nemysleli vážne. Inak by si to zaslúžilo aj mínusové body. Ale tak už keď na ničom inom, aspoň na tej skrumáži trapnych scien sa nedá nezasmiať. A aspoň je tu ďalšie kolo o najdebilnejšie zobrazenie pojmu 'česká komédia', kde medzi sebou súťažia Troška a Soukup. Ešteže sú tu na záchranu aj iní. 20%. ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Ten "film" je jako krknutí po cibuli. Soukup je netvor a nese poměrně velkou část na výkopu hrobu českého filmu. Opravdu nevím, komu by se něco jako tohle mohlo líbit...abych se u toho já sám byť jen usmál, tak by bylo potřeba vyměnit mi mozek a tělo. Už jenom ten oficiální text distributora naznačí, že asi nejde o něco inteligentního, nebo nedej bože o nějakou legraci. ()

Carthorias odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam věcí, které mi přijdou méně bolestivé či trapné, než dívat se na tento film: 1. Obřízka bez jakéhokoli umrtvení 2. Usrat si na audienci u anglické královny 3. Bungee-Jumping bez lana 4. Nechat se ojet ve vězení dvoumetrovým zabijákem co si říká "prcek" 5. Vstřelit si vlastní gól v prodloužení finále mistrovství světa ve fotbale. Jako hráč Severní Koreje. 6. Vyhrát v loterii a pak zjistit, že zrovna dnes jsem si svoje šťastná čísla nevsadil. 7. Volit komunisty. 8. Zapomenout jméno své manželky u oltáře. 9. MlUwIt a pSát yAqO NaPrOsTý QrEtéN * LoVE* kiss :*** 10. Psát trapné komentáře na internetová diskuzní fóra 11. Vše z výše uvedených ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama