Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhorský déšť nemáčí. Záhorský oheň nepálí. Dají se na něm upéct buřty, po kterých se netloustne? Nález části ukradených věcí v rybníku umožní Fraňkovi (S. Majer) prodloužit si pobyt v Záhoří pod záminkou dalšího vyšetřování, ve skutečnosti ale jen svádí Lucku Rybákovou (I. Chýlková) a všechny další ženy v širokém okolí. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Seriálu jsem dala šanci, chtěla jsem se pobavit. No ale tenhle díl už byl tak nablblý, a podle ukázek bude i další, že jsem to definitivně vzdala. Byla by to jenom ztráta drahocenného času. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už je asi definitivně jasné, že Majer je jediný, díky komu se to dá ještě sledovat, a jeho taktické machinace okolo ženských dokáou pobavit, ostatní jsou prostě úplně mimo, nebo úplně nesnesitelný, nově například přechytralá Arnoštka a její dospělácké rady ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze vztahu Arnoštky a Hynka mi bylo dost trapně, naštěstí scény s nimi moc dlouho netrvaly. Copak tak někdo komunikuje? Dost pochybuju. Zbytečně nucená sranda. Vůbec v zobrazování puberťáku v českých seriálech a filmech je bída. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé pokračování i zvraty... Tak hurá našla se dráhá soška v lese... :P No divné... Jinak slušný díl, jen tak dál... Hurá mladej a mladá už jsou zadaní... Paráda pes je vzat na milost :))) ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu se schyluje k odpadu. Jedna z mála věcí, která to dělala snesitelným, relativně příjemný ženský (s výjimkou R+R), se zcela vytratily, asi autor usoudil, že je třeba se přiblížit realitě současnosti, takže přirozeně i z mužské části nadělal submisivní  srágory, které mají zájem jen o to, aby natlačili do hlavy a vyprázdnili scrotum. Konečně přidal i další nedílnou součást české společnosti - psa! Ten (ti) tu fakt hodně chyběl. Od začátku bylo jasný, že Srovnalova vdova si najde v emeričce nějakýho podobnýho kreténa, jako je Keyhoss, zůstane tam a pes zůstane v rodině jako náhradní dítě. ()

davidh76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem nepochopitelny charakterovy odklon jednotlivych postav. Z rafinovaneho svudnika Fraňka najednou zoufaly úlis, z američana s nadhledem trapny balič, z pohodarky Beretove hysterka kvuli psa... Jakoby to psal nekdo jiny, nebo Kolečko dostal rozkaz napsat dil navic... Nevim, ale vyjma venceni sosky to byl dil, ktery jakoby do stavajici serie nepatril... ()

Reklama

Reklama