Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (59)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// You win some, you lose some. Druhá série podobně jako ta první při výkopu trochu zavrávorala, ještě před koncem prvního poločasu se ale borci okolo pořád neuvěřitelně sympatického Teda Lassa našli, a v té druhé půli už se zase hrál nádherný fotbal. Z některých gólů se pak člověku chtělo vyloženě plakat (a taky že plakal...), jaké to byly trefy do černého. Závěrečný výsledek tak absolutně nezklamal, tým se dočkal zasloužené výhry a já se moc těším na další utkání. 8/10 ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tuhle změnu jsem nepochopil. V polovině série se Ted Lasso proměnil z půlhodinového feel good sitcomu v téměř hodinovou celkem tuctovou dramatickou vztahovku plnou deprese. Původně naprosto jedinečný seriál absolutně domrvili a mě to vážně mrzí. Jediné, čeho si cením je díl s koučem Beardem, který byl absolutně parádní. Třetí sérii dám šanci, ale moc od ní po tomhle nečekám. Taková škoda. ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Druhá série je bohužel slabší než ta první a má to hned několik důvodů. Jsou to příznaky natahovaných seriálů, na které je podle mě pořád dost brzy. Jednak je to zvýšení počtu dílů a natažení stopáže, které zapříčinilo, že tu máme jeden filler díl i jeden zcela experimentální a dost hluchých míst v jiných dílech. Obecně je z toho dost limonáda. První série umně balancovala mezi jakž takž realistickým pojetím a pohádkou, tady už je jen to druhé. Navíc se z toho stala hrozná VKVéčka a jako opravdu hrozná. Jasně, postavy musí mít hloubku, aby se o ně divák zajímal, ale tady mají všichni milion problémů a konfliktů mezi sebou, tohle není proč jsem ten seriál začal sledovat. Úplně se tu zapomnělo na fotbalový klub, který je zde už často zaměnitelný za jakékoliv jiné prostředí, kde by se mohlo odehrávat vztahové drama. V druhé půlce se zapomnělo i na humor a přibyly cringe momenty. Drama kolem Natea působí taktéž poměrně nuceně. Fotbalovou hantýrkou řečeno: Ted svoji hru překombinoval. Místo obrovského držení míče by chtělo hru zjednodušit a udělat ji více přímočarou. Místo kombinování až do brány by to chtělo zkusit střelu z dálky a takhle bych mohl pokračovat. Pořád je to povedené, má to místy furt super humor (Sheffield Wednesday) či emotivní momenty (Royův návrat), stále to můžu s klidem doporučit, ale u třetí série bych rád viděl návrat ke kořenům. PS: V druhé sérii stále fotbalová utkání nevypadají jako profesionální fotbal, ale spíš jako něco, co jsme předváděli s klukama na gymplu. Vážně si ty režiséři nemůžou přizvat nějakého rozumného choreografa? :D ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odlehčeného pozitivního seriálu přepíná druhá série absolutně nepochopitelně na těžce depresivní vlnu běžných větších či menších životních problémů a překážek. Humor a příběhová linka je upozaděna a na scénu nastupují osobní strašáci hlavních protagonistů. Ne, že by to seriál dělal špatně, ale podobných kousků je k mání přehršle a Ted Lasso se dobrovolně vzdal toho, co mu šlo nejlíp. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dílů 2. série bylo SLABÝCH, jakože fakt hodně, to si řekněme na rovinu. Za to například poslední 3 díly bylo to nejlepší, co seriál zatím nabídl a krásně si připravil půdu pro sérii 3. Celkově bych hodnotil dvojku jako slušný nadprůměr, ale ta první byla asi o chlup lepší. Už teď se těším 3. dějství této parády od Apple TV. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama