Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Recenze (99)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Sajrajt z vesmíru v podobe slimákov sa množí v mozgoch americkej mládeže. Samozrejme, že ich tie slimáky pritom zabijú a ovládajú mŕtvu schránka, čím sa dostávame k zombie. Slovo, ktoré tu dokonca odznie ak by sme boli náhodou zmätení na koho sa to vlastne dívame. Debut najlepšieho kamaráta Shane Blacka sa vyznačuje skutočným fanúšikovským zápalom pre vec. Humoru by mohlo byť viac, niekedy sa zdá, že film nevie kam sa posúvať, každopádne ako jednohubka (oddychovka) neurazí. Jediné čo ma tak trošku zamrzelo je, že pekná Jill Whitlow sa po tomto kúsku nijako kariérne neposunula a nemôžem si ju vychutnať vo viacerých filmoch. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že je to dosť hlúpy film,ale svojím spôsobom je to zábava ako stvorená na oddych.Niektoré scény vzbudzovali úsmev,napríklad mladé dievča s plameňometom v ruke.Začiatok filmu bol ale naozaj dobrý,čiernobielo v roku 1959.Je to taký typický teenagersky horror 80-tich rokov,v tých rokoch vzniklo dosť hodne takýchto filmov triedy B.Je to aj horror,aj scifi a určite aj komédia. ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne pobavilo, a hodně. Ani jako béčko se to sice neblíží geniálním dílům jiných režisérů, ale pevně věřím, že účelem bylo pobavit, což se povedlo dokonale. Černobílý prolog byl dle máho názoru naprosto zbytečný, ale mimozemšťaní-miminka k popukání. A pak se to rozjelo. Dvě středoškolské ucha snažící se zabodovat u slečen, v jejichž kolejním sklepě se zrovna náhodou nachází přepravka plná lidských mozků, když se objeví slimáci měnící živé bytosti na zombie z vesmíru. Pak už jen stačí drsný detektiv s komplexy z mládí a plamenomet, ke kterému hlavní hrdina přijde jako slepý k houslím a zábava může začít. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor z doby kdy vznikali vynikající filmy tohoto žánru a Noc husí kůže jim rozhodně ostudu nedělá. Masky jsou na úrovni tehdejších hororů, teda až samozřejmě na nějaká výjímky (zatraceně špatný make-up) a gore efekty jsou pěkné. Se scénářem si hlavu nikdo nelámal a je krásně béčkový. Jediné co mě odrazuje od ohodnocení pěti hvězdama je fakt, že Noc husí kůže se pomalu rozjíždí - i když nutno říci, že na zábavě to nijak neztácí. Kluci se doplňujou v dobrých a hlavně vtipných hláškách, tím pádem film rychleji uteče do té hororové části. Škoda, že nejlepší řežba je až na konci a proběhne docela rychle (jakoby se tvůrci museli vlézt do 90 minut) a v tom nejlepším to prostě zbrkle ukončí - dokázal bych si to představit i o 20 minut delší, s tím že konečná likvidace by se mohla natáhnout třeba ještě někam do města, ale jakvidno asi zde zapůsobil strop rozpočtu. 80% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další šílený horor kombinovaný s komedií. Jakýsi mimozemští slimáci se dostávají lidem do těla a stávají se znich zombi. Jsou tu dva kamarádi takový podprůměrný kluci jeden z nich je o berlých. Druhému se líbí hezká studentka ,kterou ale má v merku jistý frajírek. Naštěstí (jak jinak) dívka brzy pozná kdo je ten praví a s kým má chodit. Jenže zombici se rozrůstají a je třeba je zastavit. Kdo jiný se jim postaví než hlavní hrdina.... ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Není nic lepšího než poznat životní lásku při boji se smrtícími mimozemšťany. Brokovnice a oheň jsou jako dva romantičtí milenci, kteří když spojí síly, jsou k nezadržení. Sympatický béčkový horor, který je i dosti nechutný. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Legrace z vesmíru se teda moc nepovedla a vtipné to opravdu nebylo. Možná, kdyby si tvůrci odpustili ten přihlouplej humor, který nechal celý film vykrvácet, tak bych ty moskožrouty i s úsměvem přivítal doma v televizi. 35% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Perfektní americké béčko z 80-tých let, ve kterém divák dostává naprosto vše, co může od podobného snímku očekávat. Ujetý sci-fi start střídá černobílá slasher část, která diváka uvádí do příběhu odehrávajícím se v jedné americké škole 27 let poté. Ústředními hrdiny příběhu jsou dva hláškující studenti, z nichž jeden naráží na dívku snů a ve snaze ji získat se zaplétá se školním bratrstvem. Tím ovšem nechtěně roztáčí krvavý kolotoč explodujících hlav, zombies (včetně psů i koček) a povolává do akce staršího, neméně hláškujícího detektiva v podání Toma Atkinsna. Opravdu vydařené hlášky a komické situce střídají zdařilé masky a efekty s optimálním množstvím krve. Samozřejmě také přichází na řadu nezbytné dívčí sprchování, které spolu s nářezovým koncem včetně plamenometu dotváří tu pravou béčkovou zábavu. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení snímku a divácký zážitek nijak nenarušují. Hlavní ženská postava, která má ve snímku úlohu – za vším hledej ženskou, je velmi atraktivní a také se samozřejmě nezapomene před kamerou trošku poodhalit. Krom ní a výše třech zmíněných obsahuje dílko ještě celou řadu neméně zábavných postav. Já se bavil na plný počet. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ackoliv si filmovy plakat pamatuji jeste z dob videopujcoven, myslim, ze jsem film nikdy nevidel. A dneska uz vim, ze to zadna skoda nebyla. Noc husi kuze je dalsi z usmevnych zombie filmu, kterych hlavne v osmdesatych letech vznikalo spousta a tento nikdy nedosahoval urovne tech nejlepsich. Dnesniho divaka uz si ziska jen sotva. Nuda ve vsech smerech. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě horrorová klasika mého dětství, ale a teď pozor SPOILER! Nedávno jsem stáhl tento film z netu a je to jiná verze než původní, kterou mám s jednohlasým dabingem někdy z roku 1991 na staré vhsce. Chybí některé scény a závěr se liší. V původní (starší) verzi, kterou mám, se na konci znovu objeví detektic cameron, spálený na prach, rozpadne a z hlavy mu utečou "ještěrky" a schovají se na hřbitově, kde je vyzvedne vesmírná loď ze začátku. V této, pro mě nové verzi, končí film se záběrem na pejska a otevřeným koncem, což je docela blbý, protože takhle mi té dívky je líto, předtím to byl víc happyend...... ()

eye candy

všechny recenze uživatele

Některé filmy hodnotím i když už je to hodně dávno co jsem je viděl, u tohoto majstrštyku to ale radši riskovat nebudu. Sice se mě to jako malýmu hrozně líbilo, mám ovšem takový neblahý tušení, že objektivně vzato to bude opravdu příliš velká prasárna na jakoukoliv pozitivnější recenzi. To Depešák: Tahle hláška mě taky utkvěla v paměti. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Jako malému se mi Night of Creeps vyhlo, proto mi s hodnocením nehýbají žádné vzpomínkové faktory. Krve poměrně dost, ale gore mohlo být důvěryhodnější. Pár slušných míst a nápadů to má (hláška detektiva, ohledně příjezdu mrtvých mladíků pro dívky na ples je top :-D), stejně jako svlečenou hlavní hrdinku, ale celkově,v rámci osmdesátkových hororů spíše podprůměr. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Pěkný komediálně laděný studentský horor z 80.let, kde kromě pěkných studentek, praštěných studentů, slizkých vesmírných červů a lidských zombíků nechybí ani Zombí kočka a Zombí pes. Masky pěkně vyvedené a závěrečný likvidační masakr s plamenometem a sekačkou na trávu je výborný. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní sci-fi horor. V dětství (a samozřejmě i do dnešních dnů) velmi zapamatovatelný. Je převeliká škoda, že to nejzajímavější se  nacpe až do posledních cca 15-20 minut. Tedy ne, že by se během filmu nic nedělo. Mimozemský parazit si tu hledá hnízdiště, atmosféra pomalu houstne, bavila i pubescentní klukovská snaha sbalit holku a do toho tu máme ještě boční děj, v podobě oživlého vraha z minulosti, který tu má dvě luxusní strašidelné scény. Mohlo by se to jevit jako slátanina, ale funguje to velmi dobře. Jenom tomu do plného hodnocení zkrátka něco chybí. Pořád se ale jedná o zábavný 80´s kousek, který mě ani po letech nějak extra nezklamal. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia, ktorá jednotlivými scénkami či menami niektorých protagonistov (jedna z postáv má priezvisko Carpenter) odkazuje na slávne hororové filmy. Rozhodne stojí za jedno pozretie. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix hororu a komedie. Občas to i zábavné bylo, ale jinak je to slušná blbost plně odpovídající době svého vzniku ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Pokud si režisér myslí, že pojmenovat film podle svého pocitu a s dobrým plakátem to vydávat za horor, že je bůh ví jak vtipnej tak to se trochu přepočítal. Já se na to těším jak malé děcko, úvod je slibný, jenže pak přijde další úvod, který zabere prakticky celý film a tím je veškerá snaha zmařena, zničena a tzv narvána do husí kůže. Film prostě není hoden plakátu, který kdybych tvořil já, tak mně pěkně nasere, co se za ním skrývá. Ty vytříbené dialogy, furt se něco děje, zápletka, že si nepamatuju její pointu, průběh, ani začátek, ale to je přeci jedno. Hlavně že je dobrý plakát. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

"Zombie, explodujicí hlavy, slimáci, zejtra rande, to je klasika mladej." Osmdesátkové béčko koukatelné i dneska, cronnenbergovsky shiverovský začátek mírně plíživý a pomalý, ale docela povedené finále s plamenomety a dokonce s Braindeadovským momentem (který mimochodem přišel až později, že by inspirace?). ()

Reklama

Reklama