Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (154)

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu mi začal hlavní hrdina lézt poměrně dost na nervy. Z frajera, kterej chce napravit starý křivdy se vyklube vychcánek, kterej od malička akorát ojebává lidi, zneužívá svoje přátele a kamarády a jako otec se chová jako nezodpovědnej debil. Nemluvě o tom, že jakoby inspirace a použití jména slavného francouze zavání spíše brutálním zneužitím dobré značky než tou inspirací. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Omar se zhostil své bídně napsané role vcelku se ctí, ale scénáristé by zasloužili zavřít. Ne že by byl špatný nápad dát zajímavé postavě francouzské knižní předlohy moderní háv. To se ostatně před pár lety povedlo britům se Sherlockem na výbornou. Ale tohle je zprznění jak knihy, tak i výborných francouzských filmů ze 70 let minulého století. A navíc "spoiler". Kdo chce koukat na seriál, který za celou sérii nevyřeší vůbec, ale opravdu vůbec nic z hlavní dějové linky??? ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Och môj Bože. Je to Netflix, takže nič som nečakal. Nečakal som teda Lupina s baretkou a s jordanami na nohách... Štýl to má, je to svojim spôsobom svojské, humorné a chytré. Lenže je tu problém. A to aký? Proste celé prostredie je rozprávkové a nedokážem ničomu čo sa v seriáli udialo uveriť. Príbeh je taký ako prvá palacinka, veď najprv to vyzerá že sa vám tá palacinka podarí, lenže nie, potom sa aj tak pretrhne a vy ju len tak zjete. Obrovské sklamanie to ani nie je, predsa sa chystá tretia séria, od tej ja dám radšej ruky preč. A počkať, ešte som zabudol na pozitívny odkaz, ktorý som na gúgli našiel a údajne pochádza z tohoto skvostu:  Have a little respect for the planet. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pohádkový příběh o chlápkovi, který se inspiruje knihou o galantním zlodějovi. Hezky se na to kouká, tempo sice není obvykle nějaké bláznivé, ale určitě nebude nudit. Omar Sy v hlavní roli byla dobrá volba. Drzý náběh na další sezónu snad ani nevadí. 4* S02: nic moc nového, tak nějak je jasné, že to všechno dopadne dobře. Některé části podvodů jsou fajn, ale jiné seriály/filmy toho jsou schopni docílit v jednom díle a ne to roztahat na celou sérii. 3* - pokud opravdu bude 3. série, asi si nechám ujít. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení. V podstatě takový Sherlock po francouzsku. Stejně moderní, stejně nápaditý a skutečnost, že vůbec není o Arsénu Lupinovi (hlavní hrdina jen miluje jeho příběhy a bohatě se jimi inspiruje) vůbec není na škodu, naopak. Omar Sy má po Nedotknutelných konečně pořádně cool roli, seriál je zajímavý od začátku do konce, ani chvíli nenudí, všechny postavy i jednotlivé zápletky jsou výborně napsané, hlavní hrdina je totální sympaťák, kterému nejde nefandit a celkový výsledek je opravdu lahodný. A pocta legendární postavě Maurice Leblanca je to taky skvělá. Netflix hned z kraje roku 2021 naservíroval hned jeden z nejlepších letošních seriálů, který rozhodně stojí za to. Akce, napětí, humor, všechno tady je a všechno to pospolu perfektně funguje. A pokud to někdo ještě neví, tak Paříž je nádherná. Těším se na další díly a doufám i v další řady. Prozatím 85%, ale pěti hvězdičkám se rozhodně nebráním! ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)
  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama