Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kravovina, kde bud Myers pripomina Austina a dela ruzny narazky a dvojsmysly a to je obcas i vtipny a nebo predvadi naprosto sileny kokotiny a tam je vetsinou humor dost mimo, ze jsem fakt nechapal, co na tom ma bejt vtipnyho, pripadne to bylo trapny, ale misty to bylo tak debilni, az me to i pobavilo. Kdyz ale pominu tu hromadu silenejch vtipu, tak pribeh sam o sobe zas tak spatnej neni, na takovejhle druh filmu, navic Myers je fakt charismaticky hovado a film tahne a roztomila Alba je paradni. Takze celkove jsem se sice nenudil, ale zasmal jsem se jen hodne vyjimecne. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Upřímně, je to blbost. Šílená blbost. Normálně bych hodnotil tak jednou max jednou hvězdou... Ale za tu jednu scénu, v kanceláři trpaslíka musím zvednout hodnocení. Ano, je to jediná minutová scéna, ale tak jsem se v životě snad nikdy nesmál. Co na to, že pak už jsem neusmál snad ani jednou, co na tom, že děj snad film nemá žádný... Za tu jednu scénu musím. 2* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Myersův humor mám mnohem radší,než třebas Sandlerův,a i tady sem se párkrát opravdu vydatně zasmál...co je vcelku vhodné,je vidět film v originále,jelikož 90% opravdu dobrých fórů vychází ze slovních hříček atd...nebýt trošku horšího konce,uvažoval bych i o lepším hodnocení...velká škoda je,že větší prostor nedostal Justin Timberlake jako "Le Coq" Grande... ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak sem se na to těšil a takové zklamání se mi dostalo :( Čekal sem že to bude stejná sranda jako Austin Powers, nebo lehčí odvar,ale omyl omyl omyl. To že je děj předpovídatelný, to mi ani tak nevadilo,ale že se člověk zasměje jen dvakrát za film to mě fakt namíchlo. No nic.....budu dále čekat na Austina ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Vrcholí boj o pohár lorda Stanleyho :-) v NHL mezi LA Kings a Torontem Maple Leafs, hlavní superstar Leafs, Darren Roanoke (velice uvěřitelný Romany Malco), se rozejde se svou přítelkyní Prudence, která si nabrnkne frankofonního kanadského brankáře jménem Jacques “Le Coq” Grande aka Justin Timberlake (přezdívku pochopíte) v barvách LA Kings. Od tohoto okamžiku je z Darrena naprostý hokejový břídil. Všemi muži Toronta neoblíbená Jessica Alba se tedy rozhodne přivolat pomoc. Tou není nikdo jiný, než hollywoodský guru vtipnosti/trapnosti (lomítko je špatně vidět, přesně tak tenká je hranice, na které se tento pán pohybuje) Mike Myers změněn k nepoznání (vypadá a hraje jako Ashton Kutcher?!) v Guru Pitku, který má za úkol dát Darrena a Prudence dohromady, čímž si vydělá peníze, dostane se k Oprah a získá si srdce Jessicy Alby. Tolik k dějové linii. Tento úchylný humor rozhodně není pro každého, ale mě si Guru Pitka se svým ašramem získal na svou stranu. Ať už pojízdným meditačním polštářem, strojem na přeměnu hlasu (''Oblíbil jsem si hlas Morgana Freemana''), všudypřítomnými, hluboce filozofickými radami, fotkami s Tomem a Katie, prostě naprostými blbostmi. Ale fungovalo to, stejně jako legendární Rob Blake jako centr elitní formace LA, Kanye West a Mike Myers jako fanoušci Leafs a další maličkosti (Verne Troyer). Nemít soudnost, tak dám 4*. Takže mariska hargitay, uživatelé ČSFD. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama