Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (409)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, čo by s týmto "Esom" zahral Tony Scott. Jedno je však jasné, Joe Carnahan ho kvôli pažravosti zahodil. Strihový "tutorial" a kópia "ritchieovského" fenoménu ešte automaticky nezaručujú vrcholný úspech. McGuigan vie o čom hovorím, pretože tiež potenciál nabil a zabil... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pokud by se děj držel jen smrtící nadsázky a spousty akce, pak by to byla pětihvězdičková nálož s geniálními postavami a celkem přijatelnou pointou, jenže. Celý smysl filmu se po totální plejádě nadsázky, střelby a smrti najednou stane smrtelně vážným a snaží se bodovat na poli dramatu a šokujícího prozření. Celý film by se dal přirovnat k prcání s nějákou sexy žhavou kočkou z obálky Playboye, ale místo toho aby touto jízdou končil váš den, hned po jejím skončení a doutníčku dorazí váš šéf, dá vám facku a řekne, že máte padáka, a přesně tak působí posledních 20 minut tohoto filmu. 66% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý Akční Film, který má skvělý příběh o 5 nájemných vrazích, kteří mají stejný Cil.. Nakonec se všichni sejdou v jednom Hotelu a o cíl se Poperou! Byl to neuvěřitelnéj skvěle sestříhanéj Masakr, který by měl obsahovat snad každý Akční FILM! Reynolds se na roli Policajta kupodivu hodil skvěle! ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Za celý film jsem nebyl schopen pochopit, proč Affleck má všude (trailer, plakát) místo na výsluní, když ho zabijou hned na začátku, ale jinak OK. Pan režisér se asi snažil napodobit šílený styl Guye Ritchieho, bohužel zůstalo jen o nápadu a samotná realizace skončila hrozně. Příběh skoro nulový, některé scény skoro nepochopitelné a vůbec celý film se tak nějak divně vleče (i když skončí rychle). Velkým plusem snímku se tak ve finále stávají všichni zabijáci, kteří se likvidují rychlostí kulového blesku, takže občas zamrzí, že si je člověk ani moc neužije. A pokud by se měl film přiblížit když ne po příběhové, tak aspoň po akční a dialogové stránce Podfu(c)ku? Bohužel také ne, jedná se jen o naředěnou kašičku bez ladu a skladu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Režisér Carnahan předběhl scenáristu Carnahana v krátkém sprintu o několik koňských délek. První dvě třetiny audiovizuální jízda s několika svěžími nápady, ve stylu nejlepších Ritchieho fláků, ke konci se však motor rychle jedoucího sporťáku zadrhnul takovým způsobem, že zaparkoval do garáže s nápisem "Reynoldsovo osudové drama" a tam pomalu chcípnul. Nechat ten sporťák dojet až za cílovou pásku a nešlapat na brzdu, bylo by to za čtyři medaile jako vyšitý. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Film je prošpikovaný narážkami pro zasvěcené. Zpustošené bistro je nazvané po Carnahanově dceři, vedle stojí dodávka se jménem jeho syna a na etiketách láhví jsou podobizny producentky. (Siriuss)
  • Režisér Joe Carnahan se sám ve snímku objevil, a to jako jeden z mužů v černém, kteří nasedají do dodávky na začátku filmu (NGP)
  • Jedna z nejtěžších scén filmu byla ta, ve které Ben Affleck při kulečníku potopí černou kouli a potom pokračuje v monologu. Točila se více než 20x. (xjane)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama