Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po akci, která se fatálně zvrtla, se nájemný vrah pustí do boje se svými zadavateli i sám se sebou a žene se přes hranice za odplatou. Není to prý ale nic osobního… (Netflix)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (543)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po formální stránce perfekcionistické a současně chladné a vykalkulované. To by mi vadilo nejméně. Ovšem než dojde k onomu výstřelu, má člověk chuť si zdřímnout. Trochu ve stínu Bonda, ten ale bývá dokonalejší, proto také méně uvěřitelný než zdejší zabiják. Tři světlé chvilky - surovec, Tilda a The Smith. Divák si může přebrat, co bylo smyslem celého příběhu...že by odpuštění? Ale každému se nedostalo. ()

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Herecky v topu, atmosferou taky ale plytka zapletka to odstrelila a zklamala. Soundtrack skoro vubec nevyznel, coz je problem kdyz na YT zni lepe nez v samotnem filmu. Pravdepodobne nejblizsi filmova adaptace herniho Hitmana se stejne debilne podanym a upozadenym pribehem. Mel ten napad jeste chvili nechat dovarit a parkrat prepsat a mohli jsme mit noveho Finchera, ktery si budu pravidelne poustet, stejne jako hned nekolik jejo starych majstrstyku. Toto jednou stacilo:( Moc umelecke, hodne filozoficke, malo poutave a malo zabavne. Jen si vzpomente na se7en, zodiac, hra. Ujelo... P.S. nebudeme se bavit o tom jak nelogicky to vrazdeni a exekuce vypada? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

David Fincher se nám po 3 letech vrací s dalším svérázným snímkem. Sympatická sonda do běžného života nájemného vraha. Moc mě bavily jeho myšlenkové pochody i profesní preciznost. Zabijácké řemeslo zde bylo podáno způsobem, jako každé jiné. Neumím si do tohoto filmu představit vhodnějšího herce než je Michael Fassbender. Úvod byl hodně originální a velmi dobrý. Bavila mě však i následná akce, která již měla podstatně svižnější ráz. [77 %] ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ NĚKDOMINE CÍL, ZANECHÁ TO AUTOMATICKY NÁSLEDKY…“  Ze života nájemnýho vraha… Příběh není nic objevnýho. Pomalej... zaměřenej na cíl. Úvod (asi) oceněj znalci komiksu, zbytek si užijou i fandové androidního Fassbendera a Fincherovejch temnejch stínů. Průser je, že to nemá skoro žádný emoce. Je to chladný jako ten Fincherův filtr. A já jsem z toho smutnej… Hele, kdyby v tom bylo asi tak pětkrát víc akce, mohl by to bejt dost dobrej Equalizer! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Příběh vychází ze stejnojmenné francouzské komiksové série, kterou napsal Alexis „Matz“ Nolent a ilustroval Luc Jacamon. 2.) Do hlavní role byl údajně zvažován také Brad Pitt. 3.) Thx za titule „Anna Farrow“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Asi trochu jiné, než jsem čekal, ale pořád v pohodě. Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že Fincherovi spolupráce s Netflixem prostě nesvědčí. Film nás zavede do života nájemného vraha, kterému se po nepovedené akci obrátí život vzhůru nohama. I přes jeho chladný a profesionální přístup udělá chybu a odnesou to jeho nejbližší. Pak už jen následuje cesta za chladnou pomstou, na které nenechá nikoho na živu. Tempo je celkem pomalé a místy se tam toho moc neděje. Má to ale svoji atmosféru a jednu povedenou fyzickou akční scénu. Jinak je to spíš konverzační, nebo slyšíme voice over. Z Fassbenderovy strany jde určitě o slušný výkon. "Neimprovizuj." ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Marcusa pôvodne stvárnil Thiago Palma, no neskôr ho počas postprodukcie z nezverejnených dôvodov nahradil Emiliano Pernía. (Arsenal83)
  • Film je adaptací stejnojmenného francouzského komiksu. (Spinelion)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

Reklama

Reklama