foto

Elodie Keene

  • nar. 10.4.1949 (68 let)
    Paso Robles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Moje matka je špion! (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 V první linii (TV film)
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
1981 T.I.O.T: Tomorrow Is Only Tuesday

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Judge Not (E04)
Taken (TV seriál)
Solo (S01E07)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Back to Black (E08)
Heartbreaker (E07)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Team (S03E17)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 7 (S06E07)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
2014 Rush (TV seriál)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Naked Truth (S02E19)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
My Name Is Trouble (S02E03)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
To Kill a Mocking Girl (S01E03)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Glee (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Závažné případy (S02E04)
Jed (S02E03)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Býk (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Jedenkrát za život (S01E15)
1997 Advokáti (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace