foto

Elodie Keene

  • nar. 10.4.1949 (71 let)
    Paso Robles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Moje matka je špion! (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 V první linii (TV film)
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
1981 T.I.O.T: Tomorrow Is Only Tuesday

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Invisible (E05)
Paradise Lost (TV seriál)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Groom Service (E09)
Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Žena v týmu SEALs (E10)
Chicago Med (TV seriál)
Old Flames, New Sparks (S04E16)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Lose Yourself (S01E04)
Nenasytná (TV seriál)
Banánová láska (S01E10)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Strelochnik (S02E08)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Judge Not (E04)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Back to Black (E08)
Heartbreaker (E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Nuke Kids on the Block (S04E04)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Team (S03E17)
Devious Maids (TV seriál)
I Saw the Shine (S04E08)
Blood, Sweat and Smears (S04E07)
The Fosters (TV seriál)
Trust (S04E03)
Sixteen (S03E17)
If and When (S03E13)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola sedmá (S06E07)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Rendezvous (E07)
Flashpoint (E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Se zlomeným srdcem (S02E07)
Ztracené dítě (S01E20)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Ten (S01E10)
The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
Stay (S02E13)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
2014 Rush (TV seriál)
Get Lucky (E08)
The Fosters (TV seriál)
Take Me Out (S02E02)
Family Day (S01E14)
Glee (TV seriál)
City of Angels (S05E11)
2013 Úplně normální (TV seriál)
Finding Name-O (E21)
Blood, Sweat and Fears (E19)
Gaydar (E14)
další epizody (4)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kamarádi na prvním místě (S03E02)
Glee (TV seriál)
Sweet Dreams (S04E19)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Když ti to pomůže (S02E03)
Záměna (TV seriál)
The Sleep of Reason Produces Monsters (S01E21)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
V utajení (TV seriál)
Hello Stranger (S03E06)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Whose Team Are You On? (S01E07)
The Lying Game (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Pandora's Box (S01E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
Samé potíže (S02E03)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Závod (S01E10)
Prolhané krásky (TV seriál)
Jak zabít dívku? (S01E03)
Glee (TV seriál)
Funky fňuk (S01E21)
Špatná pověst (S01E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ozvěna starých časů (S01E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Dům loutek (TV seriál)
Život po životě (S01E11)
Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
Vitamin D (S01E06)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Fleas and Casserole (E04)
Na doživotí (TV seriál)
Muž na tyči (S02E16)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If He's Free? (E10)
Dr. House (TV seriál)
Ve vzduchu (S03E18)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
Night Stalker (TV seriál)
The Sea (E07)
ReGenesis (TV seriál)
Lethargica (S02E12)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)
Lékařské záhady (TV seriál)
Black Book (E18)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kiki (S03E02)
Máma Boonová (S03E01)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Trudy Nye (S02E14)
Rose a Raven Rosenberg (S02E09)
Manya Mabika (S02E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Kurt Dempsey (S01E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Závažné případy (S02E04)
Jed (S02E03)
2002 For the People (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
One Step (Parent) Backward (S03E15)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj den volna (S01E09)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighteen (S01E18)
2000 Býk (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
1999 Ally (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Duty Bound (S02E27)
Ally McBealová (TV seriál)
Jedenkrát za život (S01E15)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Narozeninový večírek (S01E17)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E19)
Policie New York (TV seriál)
Heavin' Can Wait (S03E04)
Dirty Socks (S02E17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)