foto

Elodie Keene

  • nar. 10.4.1949 (72 let)
    Paso Robles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Moje matka je špion! (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 V první linii (TV film)
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
1981 T.I.O.T: Tomorrow Is Only Tuesday

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Deconflict (S02E03)
Invisible (S01E05)
Paradise Lost (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Je snad špatné být knězem (S03E18)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Groom Service (E09)
Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Žena v týmu SEALs (E10)
Chicago Med (TV seriál)
Old Flames, New Sparks (S04E16)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Lose Yourself (S01E04)
Nenasytná (TV seriál)
Banánová láska (S01E10)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Strelochnik (S02E08)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Judge Not (E04)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Back to Black (E08)
Heartbreaker (E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Nuke Kids on the Block (S04E04)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Tým (S03E17)
Devious Maids (TV seriál)
I Saw the Shine (S04E08)
Blood, Sweat and Smears (S04E07)
The Fosters (TV seriál)
Trust (S04E03)
Sixteen (S03E17)
If and When (S03E13)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola sedmá (S06E07)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Rendezvous (E07)
Flashpoint (E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Se zlomeným srdcem (S02E07)
Ztracené dítě (S01E20)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Ten (S01E10)
The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
Stay (S02E13)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
2014 Rush (TV seriál)
Get Lucky (E08)
The Fosters (TV seriál)
Take Me Out (S02E02)
Family Day (S01E14)
Glee (TV seriál)
City of Angels (S05E11)
2013 Úplně normální (TV seriál)
Finding Name-O (E21)
Blood, Sweat and Fears (E19)
Gaydar (E14)
další epizody (4)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kamarádi na prvním místě (S03E02)
The Lying Game (TV seriál)
Catch Her in the Lie (S02E06)
Glee (TV seriál)
Sweet Dreams (S04E19)
2012 Animal Practice (TV seriál)
The Two George Colemans (E06)
Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Když ti to pomůže (S02E03)
Záměna (TV seriál)
The Sleep of Reason Produces Monsters (S01E21)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
V utajení (TV seriál)
Hello Stranger (S03E06)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Whose Team Are You On? (S01E07)
The Lying Game (TV seriál)
Over Exposed (S01E05)
Záměna (TV seriál)
Pandora's Box (S01E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
Samé potíže (S02E03)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Závod (S01E10)
Prolhané krásky (TV seriál)
Jak zabít dívku? (S01E03)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Kořist (S01E11)
Glee (TV seriál)
Funky fňuk (S01E21)
Špatná pověst (S01E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ozvěna starých časů (S01E12)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Dan Daly (S06E11)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Dům loutek (TV seriál)
Život po životě (S01E11)
Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
Vitamin D (S01E06)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Fleas and Casserole (E04)
Božská mrcha (TV seriál)
Do You Believe in Second Chances? (S02E09)
Na doživotí (TV seriál)
Muž na tyči (S02E16)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
2007 Dirt (TV seriál)
This Is Not Your Father's Hostage Situation (S01E09)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If He's Free? (E10)
Dr. House (TV seriál)
Ve vzduchu (S03E18)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Duke Collins (S05E08)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Indiscretion (E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
Night Stalker (TV seriál)
The Sea (E07)
ReGenesis (TV seriál)
Lethargica (S02E12)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Dawn Budgeová (S04E05)
Monika Wilderová (S04E03)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)
Lékařské záhady (TV seriál)
Black Book (E18)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kiki (S03E02)
Máma Boonová (S03E01)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Trudy Nye (S02E14)
Rose a Raven Rosenberg (S02E09)
Manya Mabika (S02E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Kurt Dempsey (S01E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Závažné případy (S02E04)
Jed (S02E03)
2002 For the People (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
All Night Long (S01E10)
Druhá šance (TV seriál)
One Step (Parent) Backward (S03E15)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj den volna (S01E09)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighteen (S01E18)
2000 Býk (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
Felicity (TV seriál)
Things Change (S02E15)
1999 Ally (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Happy Birthday (S01E18)
Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Duty Bound (S02E27)
Ally McBealová (TV seriál)
Jedenkrát za život (S01E15)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Policie New York (TV seriál)
A Tushful of Dollars (S03E13)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Podivné náhody (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Narozeninový večírek (S01E17)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E19)
Policie New York (TV seriál)
Heavin' Can Wait (S03E04)
Dirty Socks (S02E17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Tunnel of Love (S08E19)
Whose San Andreas Fault Is It, Anyway? (S08E16)
Cold Cuts (S08E12)
1993 Právo v Los Angeles (TV seriál)
How Much Is That Bentley in the Window (S08E03)
Hackett or Pack It (S07E22)
That's Why the Lady Is a Stamp (S07E17)
další epizody (4)
1992 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Second Time Around (S07E02)
Silence of the Lambskins (S06E19)
From Here to Paternity (S06E16)
další epizody (5)
1991 Právo v Los Angeles (TV seriál)
TV or Not TV (S06E02)
There Goes the Judge (S05E20)
He's a Crowd (S05E12)
další epizody (4)
1990 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Bitch Is Back (S05E01)
Forgive Me Father, for I Have Sued (S04E20)

Střihačská filmografie

Filmy

1989 Roe vs. Wade (TV film)

TV seriály

1989 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Accidental Jurist (S03E12)
1988 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Leapin' Lizards (S02E19)
Fetus Completus (S02E16)
Beauty and Obese (S02E13)
další epizody (4)
1987 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Rohner vs. Gradinger (S02E07)
The Brothers Grimm (S02E05)
The Wizard of Odds (S02E02)
další epizody (8)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Fry Me to the Moon (S01E10)
Raiders of the Lost Bark (S01E07)
1984 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Number Eight (S07E05)
The Dirty Detail (S07E01)
1983 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Youth from Vienna (S06E13)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Light Fingers (S05E11)
1981 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
A Glowing Future (S04E15)
The Best Policy (S04E09)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1993 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Hackett or Pack It (S07E22)
Bourbon Cowboy (S07E21)
Testing, Testing, 1... 2... 3... 4 (S07E20)
další epizody (14)
1992 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Christmas Stalking (S07E08)
Helter Shelter (S07E07)
Love on the Rox (S07E06)
další epizody (22)
1991 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Nut Before Christmas (S06E08)
Lose the Boss (S06E07)
Badfellas (S06E06)
další epizody (22)
1990 Právo v Los Angeles (TV seriál)
God Rest Ye Murray Gentleman (S05E08)
New Kidney on the Block (S05E07)
Vowel Play (S05E06)
další epizody (23)
1989 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Placenta Claus Is Coming to Town (S04E07)
Lie Down and Deliver (S04E06)
One Rat, One Ranger (S04E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce