foto

Elodie Keene

  • nar. 10.4.1949 (69 let)
    Paso Robles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Moje matka je špion! (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 V první linii (TV film)
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
1981 T.I.O.T: Tomorrow Is Only Tuesday

TV seriály

2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Lose Yourself (E04)
Insatiable (TV seriál)
Banana Heart Banana (E10)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Strelochnik (S02E08)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Judge Not (E04)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Back to Black (E08)
Heartbreaker (E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Nuke Kids on the Block (S04E04)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Team (S03E17)
Devious Maids (TV seriál)
I Saw the Shine (S04E08)
Blood, Sweat and Smears (S04E07)
The Fosters (TV seriál)
Trust (S04E03)
Sixteen (S03E17)
If and When (S03E13)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 7 (S06E07)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Rendezvous (E07)
Flashpoint (E05)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Ten (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Se zlomeným srdcem (S02E07)
Ztracené dítě (S01E20)
The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
Stay (S02E13)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
2014 Rush (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Take Me Out (S02E02)
Family Day (S01E14)
Glee (TV seriál)
City of Angels (S05E11)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kamarádi na prvním místě (S03E02)
Glee (TV seriál)
Sweet Dreams (S04E19)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Když ti to pomůže (S02E03)
Záměna (TV seriál)
The Sleep of Reason Produces Monsters (S01E21)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Pandora's Box (S01E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
Samé potíže (S02E03)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Závod (S01E10)
Prolhané krásky (TV seriál)
Jak zabít dívku? (S01E03)
Glee (TV seriál)
Funky fňuk (S01E21)
Špatná pověst (S01E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ozvěna starých časů (S01E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Dům loutek (TV seriál)
Život po životě (S01E11)
Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
Vitamin D (S01E06)
Na doživotí (TV seriál)
Muž na tyči (S02E16)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
2007 Dr. House (TV seriál)
Ve vzduchu (S03E18)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pustá planeta (S02E08)
Night Stalker (TV seriál)
The Sea (E07)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Light Sleeper (S02E04)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Trudy Nye (S02E14)
Rose a Raven Rosenberg (S02E09)
Manya Mabika (S02E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Kurt Dempsey (S01E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Závažné případy (S02E04)
Jed (S02E03)
2002 For the People (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
One Step (Parent) Backward (S03E15)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj den volna (S01E09)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
1999 Ally (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Jedenkrát za život (S01E15)
1997 Advokáti (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Narozeninový večírek (S01E17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace