foto

Steven Williams

  • nar. 7.1.1949 (69 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Akta X (TV seriál) (1993)

    - Spoiler: Steven Williams, který ve 2. až 4. sezóně ztvárnil Pana X, se se smrtí svérázného informátora nějakou dobu nemohl smířit a označil ji na "velice hloupou". Původně mělo přitom jít o ženu. (Ještěřák)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glass Jaw
2017 To
2016 Stake Land II: The Stakelander
The Trust
2015 My Favorite Five
2014 Last Curtain Call
2012 Supertornádo (TV film)
2011 Breathe
2009 The Fear Chamber
2008 Kings of the Evening
2007 Richard III
2006 Special Ops: Delta Force
2005 Dobyvatelé rudé planety (TV film)
Halfway Decent
Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2004 Záhada v Graves End
2003 DarkWolf
2002 Banged Out
Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Assistant, The
Elita
Ohnivá past
Route 666
Svůdná zlodějka
Van Hook
2000 Tajní agenti Crash & Byrnes
1998 Vzácný gen
1996 Akta X – Akta 6: Plán (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 3: Únos (video kompilace)
Akta X – Akta 4: Kolonie (video kompilace)
Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)
Dědictví hříchu (TV film)
Lovci lidí
1994 Corrina, Corrina
Vesmírné tajemství
1993 Pátek třináctého 9
1992 Revolver (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
Dance with Death
Heroes of Desert Storm, The (TV film)
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
1988 Neposlušný policajt ze St. Louis
1986 Dreams of Gold: The Mel Fisher Story (TV film)
Dům
Northstar (TV film)
Triplecross (TV film)
1985 International Airport (TV film)
Mlčící svědek (TV film)
Nezvěstní v boji 2
Radši umřít
1984 Hunter (TV film)
Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1983 Doktor Detroit
Zóna soumraku
1980 Bratři Bluesovi
1979 Dummy (TV film)
1978 Big Apple Birthday
1976 Monkey Hu$tle, The
1975 Cooleyská střední

TV seriály

2018 The Chi (TV seriál)
Penetrate a Fraud (E06)
Today was a Good Day (E05)
Ghosts (E03)
další epizody (4)
2017 Training Day (TV seriál)
Plody hříchu (E05)
One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
Safe House (S11E16)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
iZombie (TV seriál)
Max Wager (S02E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Climbing Into Bed (S03E05)
Pozůstalí (TV seriál)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
Nejsilnější protivník (S02E07)
Čočka (S02E06)
další epizody (5)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jasnovidka ve stromě (S10E11)
2012 Belle's (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
And Then There Were None (S06E16)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Weekend at Bobby's (S06E04)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Good God, Y'All (S05E02)
Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S05E06)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dědictví (S02E22)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v dopravní zácpě (S03E13)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Holka od vedle (S01E07)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřátelský důl (S07E07)
2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Absolutní moc (S04E17)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Zkušební let (S04E12)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Vengeance (S02E22)
Armageddon (S02E21)
Legacy of a Buffalo Soldier (S02E20)
další epizody (48)
1998 Legacy (TV seriál)
Linc's (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
1996 Akta X (TV seriál)
Herrenvolk (S04E01)
Talitha Cumi (S03E24)
Mokrý spoj (S03E23)
1995 Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
Nisei (S03E09)
Přítmí (S02E23)
další epizody (5)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
Výstup (S02E06)
Nespavost (S02E04)
další epizody (4)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Fun with Animals (S03E01)
School's Out (S02E22)
Cory and Dean Got Married (S02E21)
další epizody (11)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Fear and Loathing with Russell Buckins (S02E12)
Christmas in Saigon (S02E11)
How Much Is That Body in the Window? (S02E10)
další epizody (19)
1986 MacGyver (TV seriál)
Odpočítávání (S01E14)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Dokumentární

1998 Inside the X Files (TV film)
1997 Area 51: The Alien Interview

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace