foto

Brad Dourif

  • nar. 18.3.1950 (69 let)
    Huntington, West Virginia, USA

Zajímavosti o tvůrci (15)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
Herbert West: Reanimator
Ruthless
2018 Born Again Dead
Wildling
2017 Chuckyho kult
2016 The Wilding (TV film)
2015 Rosemont
2014 The Control Group
2013 Avarice
Blood Shot
Chuckyho kletba
Gingerclown
Hrozící konec světa (TV film)
Malignant
2012 Last Kind Words
2011 Catch .44
Few Options
Kazatel
Miamská sopka (TV film)
2010 Fading of the Cries
Junkyard Dog
Let smrti (TV film)
Smrt a kremace
Řetězová zpráva
2009 Girls Just Wanna Rock
Halloween II
Synku, synku, cos to proved
Špatnej polda
2008 Born of Earth
Humboldt County
Kouzlo domova
The Boneyard Collection
2007 Halloween
Seznam
Sinner
Wizard of Gore, The
2006 Puls
2005 Brew
Sexy mrtvola
The Great War of Magellan
2004 Chuckyho sémě
Devil's Due at Midnight, The
El padrino
Hazing, The
2003 Pán prstenů: Návrat krále
The Box
Vlad narážeč
2002 Calling, The
Pán prstenů: Dvě věže
2001 Duch podsvětí
Soulkeeper
2000 Hodina stínů
Proroctví: Černí andělé
1999 A tekerőlantos naplója
Cypress Edge
Interceptors
Silicon Towers
Storytellers, The
1998 Brownovo Requiem
Chuckyho nevěsta
Playing Patti
Potomek vetřelce
Superlék
Temná legenda
1997 Hlídač mrtvých
Jamaica Beat
Svatba za všechny prachy
Vetřelec: Vzkříšení
1996 Cesta za zítřkem
Jménem spravedlnosti
Na útěku (TV film)
Půlnoční peklo (TV film)
1995 Phoenix
Vražda prvního stupně
Útěk na Horu čarodějnic (TV film)
1994 Barva noci
Escape from Terror: The Teresa Stamper Story (TV film)
Smrtící stroj
Worn Path, A
1993 Amos & Andrew
Trauma
1992 Critters 4
Smrtelné tajemství
1991 Dětská hra 3
Horečka džungle
Implantáty
London Kills Me
Murder Blues
Výkřik z kamene
1990 Dětská hra 2
Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
Horseplayer
Noční směna
Tajné složky
Tanec řetězů
Vymítač ďábla III
Živá pochodeň
1989 Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
Sonny Boy
1988 Dětská hra
Hořící Mississippi
1987 Medium Rare
Osudná droga
1986 Modrý samet
Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
Vengeance: The Story of Tony Cimo (TV film)
1985 Impure Thoughts
Istanbul
1984 Duna
1982 Desire, the Vampire (TV film)
1981 Ragtime
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
Nebeská brána
1979 Wise Blood
1978 Oči Laury Marsové
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 Skupinový portrét s dámou
1976 Mound Builders, The (TV film)
1975 Přelet nad kukaččím hnízdem
W.W. and the Dixie Dancekings

TV seriály

2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
End of the Beginning (S01E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Učeň (S04E04)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zoufalé duše (S01E08)
Wilfred (TV seriál)
Otázky (S02E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Lesson (S08E10)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn Interrupted (S06E06)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Torch (S11E21)
2006 Deadwood (TV seriál)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
Noc amatérů (S03E09)
další epizody (10)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (11)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (12)
2001 Ponderosa (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Force Majeure (S01E13)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část druhá (S03E01)
Základy, část první (S02E26)
Splynutí mysli (S02E16)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
1994 Akta X (TV seriál)
Tam za mořem (S01E13)
1993 Divoké palmy (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
People Who Live in Brass Hearses (S05E05)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Theresa (S03E16)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Dollhouse
2012 Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
2009 Tattoos: A Scarred History
2005 Wild Blue Yonder
2004 Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate
2003 Weta Workshop
2002 Alien Saga, The (TV film)
2001 Boogeymen: The Killer Compilation
1997 Alien Resurrection: Behind the Scenes
1990 Horror Hall of Fame, The (TV film)

Hudební videoklipy

2012 Calvin Harris feat. Tinie Tempah - Drinking from the Bottle (hudební videoklip)