foto

Benito Mussolini

  • nar. 29.7.1883
    Predappio, Romagna, Itálie
  • zem. 28.4.1945 (61 let)
    Giulino di Mezzegra, Lake Como, Itálie

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice - a.z.
1995 Královská ryba (TV film) - a.z.
1991 Chladný měsíc - a.z.
1988 Klenotníkův obchod - a.z.
1977 Zvláštní den - a.z.
1976 Orel přistál - a.z.
1975 Píseň o harmonice - a.z.
1974 Poslední dny Mussoliniho - a.z.
1970 Zahrada Finzi-Continiů - a.z.
1969 Blázni ve válce - a.z.
The Extraordinary Seaman - a.z.
1964 Loutky - a.z.
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo - a.z.
1947 Pan Verdoux - a.z.
1944 Nostradamus IV - a.z.
1943 December 7th - a.z.
1942 Further Prophecies of Nostradamus - a.z.
1934 The World Moves On - a.z.
1929 Chasing Through Europe
1923 The Eternal City

TV seriály

1975 Wonder Woman (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2018 Apokalypsa: Nikdy nekončící válka 1918-1926 (TV seriál) - a.z.
Návrat do pekla (E02) - a.z.
Diktátorova bible (TV seriál) - a.z.
Drôle de guerre - a.z.
Franco vor Gericht: Das spanische Nürnberg? - a.z.
Sergio Leone – portrét psance (TV film) - a.z.
2017 Les trois morts de Mussolini (TV film) - a.z.
2016 Hitler (TV seriál) - a.z.
Prospěchář (E01) - a.z.
2015 Druhá světová válka: Cena říše (TV seriál) - a.z.
Začátek konce (E09) - a.z.
Barbarossa (E05) - a.z.
Evoluce zla (TV seriál) - a.z.
Luis Trenker - Pionier und Egomane (TV film) - a.z.
2014 JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál) - a.z.
The Rising Road (1933–1939) (E05) - a.z.
2012 Mussolini a Hitler: Opera vrahů (TV film) - a.z.
Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál) - a.z.
Druhá světová válka (E01) - a.z.
2011 Reagan - a.z.
2010 Kolaborovali s nacisty (TV seriál) - a.z.
2009 Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
Peklo (E06) - a.z.
Drtivý úder (E02) - a.z.
Agrese (E01) - a.z.
Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (TV seriál) - a.z.
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
Suomen tie jatkosotaan (TV film) - a.z.
Záhadné nálezy (TV seriál) - a.z.
2008 Believe, Obey, Fight! - a.z.
Benito Mussolini - vůdce fašismu - a.z.
Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film) - a.z.
Hitlerovi bodyguardi (TV seriál) - a.z.
Století válek (TV seriál) - a.z.
Příprava na další válku (E03) - a.z.
Významná letadla (TV seriál) - a.z.
2007 Hitler a Mussolini - Nelítostné přátelství (TV film) - a.z.
2006 Italští fašisté v barvě - a.z.
2005 Adolf Hitler (TV film) - a.z.
Churchillův bodyguard (TV seriál) - a.z.
Málem zabit v New Yorku (E03) - a.z.
Eduard VIII. Anglický (TV film) - a.z.
Goebbelsův pokus - a.z.
Operace Barbarossa (TV film) - a.z.
Soukromý život Benita Mussoliniho (TV film) - a.z.
2004 Devátá - a.z.
Oh! Uomo - a.z.
2003 Korporace - a.z.
2002 Bojovníci 2. světové války (TV seriál) - a.z.
Epizody války 3 - Stíhací esa - a.z.
Mýtus jménem Rommel (TV seriál) - a.z.
The Tramp and the Dictator - a.z.
2001 Konec Třetí říše (TV film) - a.z.
Schlock! The Secret History of American Movies - a.z.
1999 Rome: Power & Glory
Televize ve službách hákového kříže (TV film)
1998 Hitlerovi válečníci (TV seriál) - a.z.
Erwin Rommel: idol (E01) - a.z.
Lidské pozůstatky
The Last Days
Třetí říše v barvě (TV film) - a.z.
Utajená historie 2.světové války
1997 Nacismus, varování dějin (TV seriál)
1996 100 Years of Olympic Glory (TV film) - a.z.
1995 Bitevní pole (TV seriál) - a.z.
1994 Století válek (TV seriál) - a.z.
Století násilí (E01) - a.z.
1993 Death Scenes 3
1992 Death Scenes 2 - a.z.
1989 Luftwaffe
Road to War, The (TV seriál)
1988 Mír podle Mnichovské dohody (TV film) - a.z.
The Making of a Legend: Gone with the Wind (TV film) - a.z.
1983 Camps of Death
1978 Faces of Death - a.z.
1977 Hitlerova kariéra
1976 Písně pro poválečnou dobu
1974 Swastika - a.z.
1973 Svět ve válce (TV seriál) - a.z.
Nové Německo (E01) - a.z.
1969 I Due Kennedy
1968 Mnichov 1938
1965 Trip Down Memory Lane, A
1964 Franco: ese hombre
1962 Blitzkrieg - a.z.
1961 Biography (TV seriál)
I tragodia tou Aigaiou - a.z.
1958 The Secret Life of Adolf Hitler - a.z.
1953 Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Reich - a.z.
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
1950 Herrliche Zeiten - a.z.
1945 Druhá světová válka 6: Začátek války v Americe
Pád Berlína
1943 Druhá světová válka 2: Vpád nacistů
Druhá světová válka 5: Bitva o Rusko
The Voice That Thrilled the World - a.z.
1942 United We Stand - a.z.
1941 Cavalcade of Faith
1938 March of Time: Inside Nazi Germany - a.z.
Wort und Tat - a.z.
1937 Mussolini in Deutschland
1934 Dealers in Death - a.z.
1933 Mussolini Speaks
1932 Histoire du soldat inconnu