foto

Kirsten Robek

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alice in Winterland (TV film)
Aliens Stole My Body
2019 Morning Show Mysteries: A Murder in Mind (TV film)
2018 Aliens Ate My Homework
Morning Show Mystery: Mortal Mishaps (TV film)
Morning Show Mystery: Murder on the Menu (TV film)
The Prodigal Dad
2017 Rufus 2: rozpoutaná katastrofa (TV film)
Smrtící mráz
2016 Hořkých sedmnáct
My Sweet Audrina (TV film)
To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (TV film)
Zaprášená tajemství: Stará vražda (TV film)
2015 Nejlepší přítel (TV film)
No Men Beyond This Point
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
Rolničky, kam se podíváš 2
2013 Restless Virgins (TV film)
The Mystery Cruise (TV film)
Útok na Wall Street
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
Tváře v davu
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 Sejmi eso 2
2009 Beznadějný útěk (TV film)
2007 Déšť z pekla (TV film)
2006 Nejsmutnější kluk na celém světě
Tempbot
2005 14 hodin strachu (TV film)
Karate Dog (TV film)
2004 Pronásledovaný
2003 Větrná smršť (TV film)
2001 Avalanche Alley (TV film)
Beer Money (TV film)
Jako kočky a psi
Mindstorm
Černá díra
2000 Karanténa (TV film)
Prostředníci
1997 Chuť lásky (TV film)
Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Susie Q (TV film)

TV seriály

2019 Critters: A New Binge (TV seriál)
The Final Battle (E08)
Split Decision (E07)
For Crites Sake (E06)
další epizody (8)
2018 ReBoot: The Guardian Code (TV seriál)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Naomi (S03E05)
2017 Frequency (TV seriál)
Negative Copy (E11)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Hotel Spa Potions (S02E02)
2016 Lucifer (TV seriál)
Svatý Lucifer (S01E11)
Shut Eye (TV seriál)
Five of Cups (S01E08)
The Magician (S01E05)
The Fool (S01E03)
Timeless (TV seriál)
Stranded (S01E07)
Motiv (TV seriál)
Přirozený výběr (S04E11)
2015 Impastor (TV seriál)
Bingo Tell It on the Mountain (S01E08)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Love Is a Rose and You Better Not Pick It (E10)
The Whispers (TV seriál)
Traveller in the Dark (E12)
Homesick (E11)
Whatever It Takes (E07)
Mistresses (TV seriál)
Odd Couples (S03E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Out of the Darkness, Into the Fire (S11E01)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
Já a robot (TV seriál)
Stvořitel (E09)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Under Color of Law (S04E08)
Escape from the Garden (S04E02)
další epizody (4)
2011 Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
Hodina duchů (TV seriál)
Ghostly Stare (S01E07)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
2008 Svatyně (TV seriál)
Zabiják (S01E05)
Svatyně pro všechny, 2. část (S01E02)
Svatyně pro všechny, 1. část (S01E01)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vzpoura strojů (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Pekelný Halloween (S04E07)
2007 4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Strašidelný příběh (S02E03)
2002 Jeremiah (TV seriál) - herec, a.z.
Tripwire (S01E14) - a.z.
And the Ground, Sown with Salt (S01E04)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rozděl a panuj (S04E05)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky