foto

Guillermo del Toro

  • nar. 9.10.1964 (55 let)
    Guadalajara, Jalisco, Mexiko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

Cannes IFF

Venezia IFF

BAFTA

Los Angeles Film Critics Association

AACTA International Awards

Florida Film Critics Circle Awards

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2021 Pinocchio
2020 Nightmare Alley
2017 Tvář vody
2015 Purpurový vrch
2013 Pacific Rim - Útok na Zemi
2008 Hellboy 2: Zlatá armáda
2006 Faunův labyrint
2004 Hellboy
2002 Blade 2
2001 Devil
1997 Mimic
1993 Stroj času
1987 Geometria
1985 Doña Lupe

TV seriály

2018 3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
Terra Incognita Part One (S01E01)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Becoming: Part 2 (S01E02)
Becoming: Part 1 (S01E01)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Brooklyn, New York (S02E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Den předtím (S01E01)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kniha života
Podivuhodné příběhy - vyp.
2012 El Santos VS la Tetona Mendoza
2011 Kocour v botách
2008 Quantum of Solace
2007 Deník mrtvých
2004 Hellboy
2000 Toreador zkázy

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
101 usmíření (S30E15)
2016 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
McPoyle vs. Ponderosa: The Trial of the Century (S11E07)
2012 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Maureen Ponderosa Wedding Massacre (S08E03)

Dokumentární

2019 Making Apes: The Artists Who Changed Film
Surrealistic Nightmares: An In-depth Look at Walloon Horror Cinema
2018 James Cameron: Příběh sci-fi (TV seriál)
Monsters (E03)
The Hobbit Duology - a.z.
2017 78/52
Bylo jich pět (TV seriál)
The Price of Victory (E03)
Combat Zones (E02)
The Mission Begins (E01)
The Human Face
2016 Le Complexe de Frankenstein
2014 Lennon or McCartney
2013 Drew: The Man Behind the Poster
Fire Rises: The Creation and Impact of the Dark Knight Trilogy, The
Gahan Wilson: Born Dead, Still Weird
Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics
2012 Horror Europa with Mark Gatiss (TV film)
2011 Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
Ray Harryhausen: Special Effects Titan
2009 Master's Touch, The: Hitchcock's Signature Style
North by Northwest: One for the Ages
2008 In the Master's Shadow: Hitchcock's Legacy
Lovecraft: Fear of the Unknown
Pure Cinema: Through the Eyes of the Master
The Masterpiece That Almost Wasn't
2007 07 Spaceys (TV film)
Conquistando Hollywood (TV seriál)
Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
Nexus Generation: Fans & Filmmakers
2006 Nouveaux visages de la peur, Les (TV film)
2005 Shadows in the Dark: The Val Lewton Legacy
2004 Miradas 2 (TV seriál)
The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
2002 Blood Pact: The Making of 'Blade II', The
HypaSpace (TV seriál)
Masters of Horror (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Wizards: Tales of Arcadia (TV seriál)
3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
A Glorious End, Part Two (S02E13)
A Glorious End, Part One (S02E12)
Race to Trollmarket (S02E11)
další epizody (13)
2018 3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
Bad Omen (S01E13)
Last Night on Earth (S01E12)
Truth Be Told (S01E11)
další epizody (13)
Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
The Eternal Knight Pt. 2 (S03E13)
The Eternal Knight Pt. 1 (S03E12)
Jimhunters (S03E11)
další epizody (13)
2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13)
Mistrial and Error (S02E12)
Unbecoming (S02E11)
další epizody (13)
Agresivní virus (TV seriál)
The Worm Turns (S04E01)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Something Rotten This Way Comes (S01E26)
A Night to Remember (S01E25)
Angor Management (S01E24)
další epizody (26)
Agresivní virus (TV seriál)
Pád (S03E10)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
Bílé světlo (S03E08)
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (12)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (13)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál) - kniha
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13) - kniha
The Reckless Club (S02E10) - kniha
Just Add Water (S02E08) - kniha
další epizody (5)
Agresivní virus (TV seriál) - kniha
The Last Stand (S04E10) - kniha
The Traitor (S04E09) - kniha
Extraction (S04E08) - kniha
další epizody (5)
2016 Agresivní virus (TV seriál) - kniha
Pád (S03E10) - kniha
Teď, nebo nikdy (S03E09) - kniha
Bílé světlo (S03E08) - kniha
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál) - kniha
Noční vlak (S02E13) - kniha
Occido Lumen (S02E12) - kniha
Ve slepé uličce (S02E11) - kniha
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál) - kniha
Pán (S01E13) - kniha
Poslední pomazání (S01E12) - kniha
Třetí kolej (S01E11) - kniha
další epizody (13)

Host

TV pořady

2019 Oscar 2019 (TV pořad)
2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 Hollywoodská setkání (TV pořad)
2001 Movie Loft, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(3 160)