foto

Geoffrey Blake

  • nar. 20.8.1962 (54 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Infamous (TV film)
2014 Kiss Me
2011 Soudcova žena (TV film)
2008 Duel Frost/Nixon
2003 Jeď nebo zemři
2002 Master of My Life, The (TV film)
Zamilovaná do vraha
2000 Králové sexu (TV film)
Trosečník
1999 Ed TV
Getting Personal
Heaven or Vegas
1998 Brink! (TV film)
Max Q (TV film)
Velký Joe
1997 Guardian, The (TV film)
Kontakt
Vrtěti psem
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Domácí války
Marshallův zákon (TV film)
1995 Apollo 13
Cesta na smrt
Fast Company (TV film)
Shame II: The Secret (TV film)
1994 Forrest Gump
Jules (TV film)
One Woman's Courage (TV film)
1993 Dobrodružství létající okurky
Experiment Philadelphia 2
Marilyn a Bobby (TV film)
1992 FernGully: Poslední deštný prales
Keys, The (TV film)
Maid for Each Other (TV film)
1991 Critters 3
Fatal Exposure (TV film)
Walter Ego, The
1990 Muži při práci
1989 Osudné následky (TV film)
1988 Mladé pušky
Mrtvý nebo živý (TV film)
1987 Abduction of Kari Swenson, The (TV film)
1986 One Terrific Guy (TV film)
1985 North Beach and Rawhide (TV film)
Tajná ctitelka
1984 Poslední hvězdný bojovník
1983 But It's Not My Fault (TV film)

TV seriály

2015 Agent X (TV seriál)
Hrdinové od Alama (TV seriál)
2014 Murder in the First (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
Vize zločinu (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Temporarily Yours (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace