foto

Geoffrey Blake

  • nar. 20.8.1962 (57 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
2016 The Infamous (TV film)
2014 Kiss Me
2011 Soudcova žena (TV film)
2008 Duel Frost/Nixon
2003 Jeď nebo zemři
2002 Master of My Life, The (TV film)
Zamilovaná do vraha
2000 Králové sexu (TV film)
Trosečník
1999 Ed TV
Getting Personal
Heaven or Vegas
1998 Brink! (TV film)
Max Q (TV film)
Velký Joe
1997 Guardian, The (TV film)
Kontakt
Vrtěti psem
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Domácí války
Marshallův zákon (TV film)
1995 Apollo 13
Cesta na smrt
Fast Company (TV film)
Shame II: The Secret (TV film)
1994 Forrest Gump
Jules (TV film)
One Woman's Courage (TV film)
1993 Dobrodružství létající okurky
Experiment Philadelphia 2
Marilyn a Bobby (TV film)
1992 FernGully: Poslední deštný prales
Keys, The (TV film)
Maid for Each Other (TV film)
1991 Critters 3
Fatal Exposure (TV film)
Walter Ego, The
1990 Muži při práci
1989 Osudné následky (TV film)
1988 Mladé pušky
Mrtvý nebo živý (TV film)
1987 The Abduction of Kari Swenson (TV film)
1986 One Terrific Guy (TV film)
1985 North Beach and Rawhide (TV film)
Tajná ctitelka
1984 Poslední hvězdný bojovník
1983 But It's Not My Fault (TV film)

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Bye Bye Bernie (E14)
2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
Masters of War (E07)
Our Day Will Come (E03)
Charmed (TV seriál)
Careful What You Witch For (S02E03)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Amazing Grace (S03E14)
2017 Grimm (TV seriál)
Vrať se do hrobu (S06E08)
2015 Agent X (TV seriál)
Hrdinové od Alama (TV seriál)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
Fate and Fury (E02)
další epizody (4)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Mob City (TV seriál)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
Vegas (TV seriál)
Little Fish (E16)
Franklin a Bash (TV seriál)
By the Numbers (S03E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Instinkt (S11E09)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
For Those About to Rock (S02E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Closing Time (S07E14)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
The Bangover (S01E08)
Big Fish (S01E06)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Událost (TV seriál)
For the Good of Our Country (E08)
I Know Who You Are (E07)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Big Bang Job (S03E15)
Ochrana svědků (TV seriál)
Whistle Stop (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Vrcholová fotografie (S06E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Na háčku (S09E07)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dál, dál, dál (S09E16)
2008 Božská mrcha (TV seriál)
You Are My Partner (S02E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zázrak (S07E09)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
Vize zločinu (TV seriál)
Closure (E07)
2006 Dr. House (TV seriál)
Čáry v písku (S03E04)
2002 První pondělí (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ellie (S02E10)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Ne apokalypsu (S02E21)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Temporarily Yours (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Odpadlík (TV seriál)
Hound je ve městě (S04E14)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Reno u soudu (S03E02)
Rukojmí (S02E15)
Charlie (S02E13)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Hound (S02E01)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Pet the Teacher (S01E03)
Alf (TV seriál)
Vydařený večer (S02E06)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Informant (S02E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky