Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina príbehu ujde, ale ďalšie pokračovanie s prihliadnutím na dvojhodinovú stopáž je nudné. Film ako taký je natočený v rodinnom štýle snažiaci sa o voľné úsmevné dobrodružstvo, dejovú nadsádzku a miestami aj citové poňatie, ktoré však zase nie veľmi funguje. Ono to je spôsobené aj úplnou predvídavosťou vývoja deju, lebo nič originálne tu v podstate nemožno nájsť. Pár akčných scén stačí tak na trojminútový trailer. Časť filmu postráda logiku. Nebol by to americký film, keby sedemnásťročnú hrdinku nehrala o desať rokov staršia herečka. Pre mňa bol film sklamaním, meno režiséra a dobrí herci by mali priniesť aspoň priemernú zábavu. Ale ani to skoro nie. Prelínanie dvoch dejových osnov dokonale narušuje súvislosť rozprávania a neustále kecanie je veľmi dobré na zaspanie. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jakoby nejvíc chválim tu kameru, vizuál a celkově je to nádherný.. miluju vesmír. Romantická chemie mezi Máslofíldem a Robertsnovou mi byla docela volná.. ale nevadila.. Gary Oldman působil dost směšně a hudba občas srala a občas se dala. Tak co z toho? Celkem fajn pokoukáníčko, leč romantika neni můj šálek vodky. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný počin, ve kterém je třeba dost šílená scéna s letadlem, ale když se to vezme, tak to je vlastně nic, když už se tu vlastně lítá až na Mars. :D Jinak tomu stejně něco chybělo, díky čemuž by tohle vyčnívalo z řady, ale to jsem tu bohužel nezaznamenal. Ubíhalo to rychle a i přes vysokou stopáž ten děj ubíhal strašně rychle a klidně bych bral ještě nějaké klidové úseky. :P ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních padesát (!!!) minut neuvěřitelně nudných a předvídatelných, pak se to trochu zlepší a občas natrefíte i na lehce humornou scénu. Hudba dost otravná .Bohužel je to celé plné levného sentimentu. Představitelka Kendry na pěst. Ostatně to samý platí pro představitelku Tulsy. Příšerná scéna, když Tulsa hraje na klavír v obchoďáku. A ten výbuch? To si snad už dělaj srandu. Oldman neměl šanci to zachránit. Spíš nechápu, jak v něčem takovym mohl hrát. Ale sranda byla, když Gardnera tahali z tý vody ve slowmotion, to jsem se celkem pobavila. Navíc je někdy od dvacátý minuty jasný, kdo je ve skutečnosti jeho fotr. "You're my father!" "Yes!" Fuj. Chtěla jsem dát jednu hvězdičku za celkem pěkné záběry krajiny, ale i to by bylo moc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozprávka o Marťanovi a Pozemšťanke... Námet síce zaujímavý aj pre náročnejšieho diváka, ale ten príbeh bol asi skôr určený pre deti a mládež. Nehovorím, že to bola nuda, len to bolo celé akosi v mnohých ohľadoch naivné. A to teraz nenarážam len na tisíc fyzikálnych a biologických absurdností, ale aj na to impulzívne správanie hlavných postáv. Nehovoriac o tom, že Asa Butterfield ma absolútne nebaví. Britt mám rád, ale tu mi prišla taká nijaká. Každopádne, aspoň ten námet za niečo stál. Inak žiadna sláva... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Highland High school in Albuquerque byla použita pro natáčení několika scén během běžné výuky. Toto způsobilo problémy mezi vedením školy a státní filmovou komisí. (tessincolor)

Reklama

Reklama