Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Percy Jackson se vydává na nebezpečnou výpravu. Na své cestě napříč Amerikou musí přemoct netvory a přechytračit bohy, aby přinesl zpět Diův blesk a zabránil vypuknutí války. Když přijde Percy o matku, najde azyl v táboře Dvojí krev, v útočišti pro dětské polobohy. Jakmile zjistí, že je také polobůh, musí se vyrovnat se svým původem a osvědčit svoje kvality a vydá se na riskantní pouť do spárů nepřátel a do podsvětí. S pomocí svých druhů Annabeth a Grovera se Percy během svého putování přiblíží odpovědím na palčivé otázky: jak zapadnout do světa, kde se cítí nesvůj, jestli ještě někdy uvidí svou matku a jestli někdy zjistí, kým je mu souzeno se stát. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Daiker k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2023) (S01) 

Ach jo.... Disney to už fakt přehání.... Hyperkorektnost Disney je tu zcela jasná. Kromě Percyho tu jsou všichni ostatní jiné barvy pleti a národnosti. Samozřejmě nechybí lukostřelkyně na vozíku. Černoši jsou tady samozřejmě ve většině... Černí kentauři a dokonce i černý Zeus... To opravdu do fantasy s řeckou mytologii nepatří. Jinak postavy jsou sympatické, příběh a zpracování funguje dobře... ()

Stanu se nejvyšším vládcem toalet (2023) (S01E02) 

Hyperkorektnost Disney je tu zcela jasná. Kromě Percyho tu jsou všichni ostatní jiné barvy pleti a národnosti. Samozřejmě nechybí lukostřelkyně na vozíku. Černoši jsou tady samozřejmě ve většině... No hrůza ()

Související novinky

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama