Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní, vkusná a vtipná parodie na celou řadu slavných hollywoodských bijáků. Docela mě překvapilo, že Samuel L. Jackson hrál v takovéhle věci, ale i díky němu jsem se opravdu bavil a několikrát mě Nabitá zbraň opravdu rozesmála. Škoda, že takovéhle filmy se už netočí, jelikož dnešním tvůrcům parodií chybí většinou smysl pro vkus. Možná je to i dnešní dobou a dnešním filmovým publikem. No škoda. Velká škoda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čože? "Na Střely to nemá ani náhodou" ?! Nezmyseľ! Až tak, že sa to nedá ani porovnávať! Taká kadencia fórikov, úžasný Estevez, čo sa za celý film neusmeje, Samuel, u ktorého sme ani len netušili aký má sebeironický nadhľad. A všetky tie kameá ani neporátam a pochybujem, že som ich aj všetky zaregistroval. Hudba dokonalo dobová a keby som chcel komentár zakončiť nejakým výrokom, musel by som ich sem dať aspoň tucet. PS: Lovitz je výborný šialenec! :-) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie, která po většinu času aplikuje humor hodně připomínající nejslavnější díla bratří Zuckerů. Má to sice pár slabších míst a některé vtipy se míjí účinkem, ale vesměs skvělé herecké kreace a nezapomenutelné scény s Willisem a Johnem Lovitzem to všechno zase ženou do mé komediální síně slávy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to taková šílená prdel jako Žhavý výstřely, i když je to jim hodně podobný, ale tvůrci rozhodně vtipnejma nápadma nešetřili a jelikož se o něco snaží každou půlminutu, tak zákonitě se občas podaří nějakej brutální fórek nebo parodii dotáhout k dokonalosti, paroduje se tu hlavně smrtonosná zbraň 1-3, ale pozornosti neušlo například ani Mlčení jehňátek. Navíc si tu bratr Emillio Esteveze Charlie Sheen hodil malý, ale docela dobrý cameo ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)

Reklama

Reklama