Reklama

Reklama

Oktopus

(seriál)
  • Slovensko Oktopus
Trailer 1
Česko, 2023, 13 h 20 min (Minutáž: 56–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl, Petr Hudský

Kamera:

Marek Janda

Hrají:

Miroslav Krobot, Marika Šoposká, Kryštof Hádek, Zuzana Stivínová, Jaromír Hanzlík, Sara Venclovská, Pavlína Mourková, Tomáš Bambušek, Tereza Dočkalová (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

OKTOPUS je zkratka „oddělení kontroly termínově odložených případů útvaru S“. Vymyslel si ji stárnoucí kapitán Dítě hlavně proto, aby se mohl věnovat třicet let starému případu Jordán. U podplukovníka Schwarze, svého nadřízeného, nalézá pochopení, ale když mu přidělí k ruce mladou ambiciózní kapitánku Fáberovou, je brzy jasné, že jen u jednoho případu nezůstane. Kauzy, které OKTOPUS řeší, se odehrály v minulosti a na detektivech je, aby nacházeli nové okolnosti a indicie, které jim pomohou staré případy konečně vyřešit. Jejich pátrání nás zavede do zajímavých prostředí málo známé Prahy, mezi uzavřené sociální skupiny a také do hráčských doupat a na závodiště v Chuchli, kde karbaník a sázkař Dítě tráví volný čas. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele JenTR k tomuto seriálu (3)

Syndikát koně (2023) (E04) 

Koně ve filmu mě nebaví, nejsem ženská. No bylo to koukatelné, ale jinak nic moc. Schneiderová hraje furt to samé, Dvořák vlastně taky. Na věčně zachmuřeného Krobota si musí člověk zvyknout, Šoposká je moc hezká. A co ten konec, prodali koně za 10 000 Kč? :D Už někdy autoři viděli aukci koní? Obyčejný kůň stojí většinou tak 50 - 100 tisíc, závodní milióny a více. ()

Srdcová sedma (2023) (E06) 

Ten Krobot je nějaký retardovaný policajt nového typu? Žije ve špíně, fandí hazardu, absolutně neví kde má bouchačku a jestli je zrovna nabitá, nebo ne. Takového člověka bych se fakt bál, že mě omylem zastřelí. Taky nechápu, jak se tady jednoduše vždycky ti nekňubové nakonci přiznají. Stačilo třeba jen zatloukat. Ten, co se říznul o ty žiletky, kde měl kuchař schované věci, tak mohl přeci snadno říct, že mu jen chtěl vyloupit skríš, ale že ho nezabil, že o vraždě nic neví, páč to jsou dvě rozdílné věci. A oni ho usvědčí z vraždy prostě z důvodu, že tam byl :D ()

Dobrý pastýř (2023) (E07) 

Celkem dobrý díl, ale ta Šoposká je pořád nas*aná, v každém díle se tváří hrozně. Na konci opět přiznání, nechápu, že se vždycky ti pachatelé tak jednoduše vzdají. Mají víc zatloukat. Ale tady ten blb si doma ještě nechal mikinu, ve které spáchal zločin. Haha. Ovšem i tak mohl tvrdit, že tam jen šel zazvonit, ale švagra nezabil. No nic, nebudu do toho příliš rejpat, bylo to OK. ()

Reklama

Reklama