Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, moc vtipný mi to nepřišlo. A originální už vůbec ne: vždyť kolik filmů o americkém fotbalu jsem už viděla? Tenhle film navíc kromě Keanu Reevese a Gena Hackmana nenabízí nic, čím by byl nějak zapamatovatelný. Od začátku víte, o co tam jde, kdo je dobrý a kdo zlý, jak to celé skončí. A i když miluju americký fotbal... tak musím říct, že ještě ani jeden zápas nevypadal tak "stylově" a "promakaně" jako ten poslední v Náhradnících. A to ani ve finále Super Bowlu. Což ve filmu sice působí hezky, ale u mě to sráží hodnocení o něco dolu a staví to Náhradníky do řady dalších filmů o footballu. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh ze sportovního prostředí, který jsme v různých obměnách už mohli vidět mnohokrát. Tento nepřináší nic nového a objevného. Sem tam se něčemu zasmějete, vše kolem je tak na pohodu a směřuje k očekávanému finále. Je to film na jedno kouknutí, který nenudí, ale ani něčím neuchvátí. Na zabití času v pohodě. Howgh! ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Velice dobře poskládaná mozaika vykreslující příběh party amatérů tahnoucí skomírající Washington Sentinels do Play-off a to vše pod taktovkou charismatického Gena Hackmana. The Replacements je tak trochu mojí srdcovkou a zároveň nejoblíbenější sportovní komedií. Mužstvo postavené z charatkerů, drsňáků, mafiánů, blbců a jednoho irského individua (Rhys Ifans) vám zaručeně přiroste k srdci a 118 minut vás bude bavit. Vše je podpořeno libovým soundtrackem. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)
  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)
  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)

Reklama

Reklama