Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná mladá malířka Candy (ABBIE CORNISH) prožívá své první vášnivé vzplanutí s příležitostným básníkem Danem (HEATH LEDGER). Jejich láska je opojná a oba se snaží jen o to, aby byly společné zážitky stále intenzivnější a oni se mohli plně oddat rozkoši. Nespoutanost, po níž touží, nakonec najdou v heroinu. Spolu budou neporazitelní. Zanedlouho se však ocitnou v situaci, kdy už nemají co dát do zastavárny, proto začne Candy vydělávat peníze prostitucí. Dan jí v tom nijak nebrání a ráj, ve kterém se na chvíli ocitli, se opět stává pouhým snem. Zatímco se jejich drogová závislost prohlubuje, rozhodnou se posílit svůj vztah manželským slibem. Velký den nakonec prožijí v drogovém oparu. Rodiče Candy (TONY MARTIN a NONI HAZLEHURST) jsou zmateni - s mučivými pocity sledují, jak se jejich dcera noří stále hlouběji do něčeho, co nedokáží pojmenovat. Pro Candy a Dana se závislost postupně stává neoddělitelnou součástí jejich vztahu. Manželství se řítí do záhuby stejně jako duševní stav Candy, která si uvědomuje, jak tragicky jejich sen skončil. Nakonec boj s chaosem vzdá a odejde na léčení. Přestože se Dan cítí ponížen, najde díky odloučení od všeho, co miloval, nový smysl života a uvědomí si, že si Candy vybrala cestu, která oběma z nich přinesla úlevu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Drugs road movie, bohužiaľ bez konečnej stanice, so všetkým čo k tomu patrí...absťáky, depresie, sociálny úpadok, nútená prostitúcia na všetky spôsoby...rastúca katastrofa - dúfam, že predstaviteľmi len profesionálne zahraná iba!!!!?....východisko žiadne, anjeli s Casperom už nedvíhajú telefón, hells kitchen už len pár míl na dosah. Výborná kamera, žiadne zdĺhavé zábery. Rýchlosť konca = svetelnej rýchlosti kozmickej rakety poháňajúcej sa hnusnou drogovou substanciou, ktorá už bez hystérie nemá palivo do úvodných scén filmu, nazvaných nebo. Pôrod dieťaťa, je strašnou výplatou Bohom opustenej dvojice. Silná štúdia do drogami závislej duše. Odporúčam premietať, resp. púšťať na základných a stredných školách, namiesto povinného čítania....

Kate72

Kate72 (hodnocení, recenze)

film se mi líbil, myslim si, že co se týče příběhu, není to nic originálního, ale bylo to moc dobře zahrané!! :).. heatha mám moc ráda a tento jeho herecký výkon byl super!!! a o abbie to platí taky;)
sice se mi film líbil, ale nevim jestli bych se na něj chtěla podívat znova, moc tu drogovou tematiku nemusim...

Candice

Candice (hodnocení, recenze)

JacobIrl: Asi je to dost otazkou nazaru... mne se naopak Candy zda vyrazne lepsi... predevsim proto, ze drogove tema nepodava tak nasilnou formou...

JacobIrl

JacobIrl (hodnocení, recenze)

dovolim si porovnat tento film s dielom Requiem for a dream, Candy rozhodne zaostava,...

Kristinify

Kristinify (hodnocení, recenze)

Dobrý film s dobrým obsadením, asi bude niečo pravdy na tom, čo o mne povedala jedna nemenovaná osoba: som latentný narkoman. Filmy o drogách sú proste moje.

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Tento film mě dostal. Díky němu jsem si Heatha Ledegera přidala do oblíbených herců. A Abbie Cornish to zahrála dokonale.

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Parádní film....... a Ledger zase ukázal ,že je jednička .

goofinka

goofinka (hodnocení, recenze)

zaujimave ako sa tento film vysplhal z modrych cisel do cervenych, po heathovej smrti... ale je fakt good :))

barbarito

barbarito (hodnocení, recenze)

To bude tim, že to propagujou jako romantickej film. Napodruhý po roce a něco už je to mnohem lepší pockuk.

Candy.de

Candy.de (hodnocení, recenze)

Miluju tenhle film, můžu ho vidět stokrát a bude mě bavit znova. Skvělý výkon Heatha Ledgera, jeden z jeho posledních filmů, který mě uchvátil natolik, že si v něm hledám stále něco nového.

Candice

Candice (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepsich filmu, co jsem kdy videla... vsechny hlavni postavy skvele!

Reklama

Reklama