Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Už když jsem před časem viděla tento snímek a v něm Tatuma, moje reakce byla velmi prostá: "To je jako co?" Údiv mi zůstal dodnes, spíše vygradoval spolu s jeho do(vy)spěním do čím dál dráždivější podoby. Takže se budu trapně opakovat, no co už, ale ikdyby celých 99 min. dělal násadu na smeták, tak ho budu brát všemi dvaceti. Uááááááááá, to je nářez, panenko skákavá. ;-) Jinak samozřejmě hudba, tanec, to vše beru se stejným entuziasmem. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Hip hop, ale koukla jsem se na film se zajímavost, s položenou otázkou co na něm mí vrstevníci vlastně vidí. No, a dopadlo to přesně tak jak jsem očekávala… Dokolečka omývané klišé, dialogy jako z pomocné školy, nesympatičtí herci… A že tohle měl být novodobí Hříšný tanec?Pche… Ať jdou mí vrstevníci s tímto tvrzením s prominutím někam. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama