Reklama

Reklama

Brazilský masakr

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po úděsné autobusové nehodě zůstane v brazilském městě poblíž pláže bez pomoci skupina dobrodruhů. Zatímco čekají na příchozí pomoc, rozhodnou se zajít do místního baru a užít si tak alespoň nějakou party s místními. V baru si dají několik piv a několik sklenek caipirinha a seznámí se s milým místním mladíkem Kikem. Vše se příjemně vyvíjí. Ráno už není tak pozitivní, když cestovatelé zjistí, že jim chybí všechny věci a peníze. Nejen to, všichni, kteří s nimi v noci popíjeli v baru, se chovají odtažitě a nikdo jim nechce pomoci. Jediný Kiko jim pomoci chce a nabídne jim pobyt u jeho strýce v domě, který leží v hluboké a temné džungli a kde mohou v „bezpečí“ počkat na pomoc... Postupem doby zjišťují, že bělostná písečná pláž a nepropustná džungle kolem ukrývají temné, zatím neodhalené tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

V Brazílii už místní přestalo bavit, jak se amíci roztahujou a rozhodli se z nich taky něco mít ( a to ne jen ledviny), samozřejmě proti jejich vůli. Bohužel narazili na slaďouše Duhamela, který prostě není Sean Bean a rolím, kde by měl nedej bože umřít se vyhýbá, jak čert kříži. Tudíš asi správně tušíte, že intenzita a poselství prostě nemohlo být dotaženo do konce. A je to velká škoda :-(. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Levný pralesní hostel co servíruje brazilské menu s příměsí pachu krve. Pozitivní je, že napětí převyšuje expresivnost. Upřímně, hodně zachraňuje exotika (jeskyně) a holky v bikinách s Melissou George v čele. Konec je poměrně bezradný a jde z něj cilně cítit: "Sakra, rychle to nějak ukončeme, stopáž a producenti tlačí." ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek si zaslouží trochu lepší hodnocení. Určitě bych ho nepřirovnával k Hostelu. Čekal jsem bezduchou vyvražďovačku a místo toho se mi dostalo velmi solidního thrilleru, který je napínavý od začátku do konce. Trochu nereálná mi přijde scéna v jeskyni, ale reálnost v tomhle případě by byla na úkor zábavy. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ve schématu podobný Hostelu, ale s lepším provedením. První polovina nehororová, avšak s dynamickým spádem (počínaje autobusovou akrobacií, konče klaustrofobickým proplouváváním podvodních jeskyní). Druhá půlka startuje atmosférickou desetiminutovkou a vrcholí zhruba na konci druhé třetiny filmu výbornou scénou, v níž se docela zřetelně podívám do útrob lidského těla. Film posléze v mých očích neskutečně klesne a závěr samotný podtrhává nohy celému předchozímu dění. Pěkné a atraktivní prostředí Brazílie a výborný soundtrack, jehož zejména zpívaná část mě naprosto nadchnula. Brazilská portugalština je skvělá! Parádní písně interpretů Marcela D2, Beatfanatic či Adriana Caleanhottoa. Turistas - A mea casa e tua também:) 10 miliónů dolarů(rozpočet)/11 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Takové nemastné neslané a krom šíleného řidiče autobusu, který se někdy ze začátku filmu snaží předjet motorkáře, tak i nudné. Vražda přibližně jedna, což je na můj vkus dosti málo. Atomoféra nulová, avšak skupinka hlavníh hrdinů docela snesitelná. Film mi přijde takový prázdný. Dovolte mi zaspoilerovat. Celou dobu se tam nic moc neděje. Partičce cestovatelů se skutálí autobus ze svahu a místo aby počkali pár hodin(10) na další, tak se vydají džunglí kdoví kam a čirou náhodou narazí na bar, kde se koná obrovská párty, kde je pochopitelně zdrogují. Protože místní podnikají v obrovském bussinesu v prodeji orgánů a zabítet turisty shledávají asi tou nejsnadnější cestou, jak zbohatnout. Je tam spousta hloupých a nelogických momentů. KONEC SPOILERU Já musím dát prostě odpad. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Všechny postavy filmu poznáme pouze jménem, příjmení neřekne žádná z nich. (Pepinec)
  • Natáčelo se v Brazílii. (M.B)

Související novinky

Narkobaroni jdou po krku Owenovi

Narkobaroni jdou po krku Owenovi

31.12.2008

Jižní Amerika je v kurzu. Včera jsem se rozplýval nad mimořádně šťavnatě obsazeným Stalloneovým The Expendables, které se brzy začne natáčet v Riu, a dnes je tady Cartagena. To není jen název… (více)

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama