Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Kompletní první série. Výborně, seriál si svou úroveň nejen drží, ale dokonce se čím dál zajímavěji rozjíždí. Postupem času jsem si oblíbíl všechny hrdiny, i když prim hrají "telepat" Parkman, "rozdvojená" Niki¨/ Jessica, "manipulátor" Bennet a "vražedný zlosyn" Skylar... Kvalitativně proklatě vysoko, olizuju se až za ušima, ale kvůli poněkud pomalejším a nervóznějším prvním dílům zatím zůstávám na čtyřech hvězdách. Konec první série mě malinko zklamal, všechno se odhrkalo moc narychlo a tak nějak polovičatě. Jako kdyby najednou dostali scénáristi kudlu pod krk, s tím, aby zápletku ukončili o dva, tři díly dřív než původně zamýšleli... Škoda přeškoda... Dohromady ale stále poctivých 80% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

100% Hodnocení první série. Už hodně dlouho mě žádný seriál tak nestrhnul jako Heroes, abych ho celý shlédl za jeden týden. Vynikající nápad, skvěle vymyšlený příběh, velké množství hrdinů, díky kterým se ani chvíli nenudíte a všechno rychle odsejpá. Sylar je navíc jeden z nejlepších záporáků poslední doby. Navíc mých sto procent je hodnocení od člověka, kterýho x-meni nechali naprosto chladným. Hrdinové jsou ale bomba. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tááák. Konečně mám za sebou všechny 4 série, jejichž zhlédnutí jsem si rozprostřel do období kratšího než jeden měsíc. Upřímně vám mohu říct, že i kdyby existovala série č.5, tak k jejímu zhlédnutí bych se už nepřekonal. Seriál má neuvěřitelně sestupnou kvalitu. Zatímco první série je naprosto úžasná a má alespoň nějaký smysluplný děj, tak ve všech sériích následujících se prostě někdo snaží vařit z ničeho. Tudíž vám tentokrát dávám svolení, věřit těm zdejším pověrám o propastném rozdílu mezi první sérií a všemi ostatními. Přesto jedna z postav přirostla k mému srdci natolik, že jsem seriál dokoukal až do posledního natočeného dílu. Ano, řeč je samozřejmě o zloději schopnosí a věčně pozitivně naladěném sympaťákovi se smyslem pro humor - o Sylarovi(Zachary Quinto). Celou dobu jsem s ním soucítil a držel mu všechny palce včetně těch na nohou. Trošku více mi v seriálu překáží, že se určitá situace dá jednou provždy vyřešit naprosto přímočarým a snadným způsobem a přesto naši hrdinové si vyberou cestu nejtěžší, která daný problém nevyřeší, ale pouze oddálí. Na druhou stranu chápu, že kdyby autoři k seriálu přicházeli tak přímočaře a alespoň z části s takovou genialitou jako já, tak by za pár dílů v poklidu skončil a nebylo by to určitě úplně ono. Někdy jsou vypjaté momenty docela efektní a krásné na pohled. Jindy zase naprosto odfláknuté a technicky nedoladěné, ale je to jen SERIÁL, takže se to dá asi přehlédnout. Přes 3* svoje hodnocení určitě nedostanu. Protože ve 3 ze 4 sérií jsem někdy i docela trpěl, protože takových nějakých těch pěkných momentů, kdy se třeba při vhodné konstalaci hvězd, dostaví i zimomriavky je tam docela poskrovnu. Takže ty 3* a jdu o dům dál. P.S. Český dabing není rozhodně zlý a o nic nepřijdete, když se pro něj rozhodnete. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

S01: Daľší seriálový počin, ktorý stavia na nadprirodzené schopnosti postáv (už zo základu sympatický rys pre človeka) a neustálej nenaplnenosti diváka v tom, čo bude dejovo nasledovať v ďaľšej epizóde. Tak to má byť. Jediné, čo by som vyzdvihol ako negatívum, je občasné rozťahovanie deja, tojest i metráže - na úkor tempa a gradácie. S02: Dojem dejovej rozťahanosti ustúpila, naopak zvyšuje sa tempo a počet dejových prevratov stúpa. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak krátká chvíle stačila Kringovi na to, aby Hrdiny spláchl definitivně do záchodu. První série je boží, protože nabídla superhrdinský koncept v civilní formě a místo spoďárů přes kalhoty řešila duševní pochody jednotlivých postav a jejich zařazení v normálním světě. Druhá sezóna oproti tomu nenabídla vůbec nic. Jen některé linie zbytečně zamotala, scenáristé začali cpát do děje čím dál víc zbytečné vaty a Kring předvedl, že není zase tak geniální, jak mnozí předpokládali. Stále však šlo o solidní nadprůměr. Což se rozhodně nedá říct o sezóně číslo 3, která používá ty nejstarší seriálové zlozvyky, jaké si dovedete představit. Každý má něco s každým, vrací se domněle mrtvé postavy a Kring jen dokazuje, že nemá koule na to, odklidit zbytečné charaktery z cesty. Zkrátka slabota, navíc natahovaná jako žvýkačka Hubba Bubba. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Pes, ktorý hrá pána Mugglesa, sa volá Lestat. (rador)
  • 2. řada měla kvůli stávce scenáristů jen 11 dílů. (virus10)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama