Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Master19 

všechny recenze uživatele

Nedotažená komedie s ultraprotivným Jonem Hederem a naopak dobrým Jeffem Danielsem. Zdálo se mi, že když se začalo zabředávat do moralizování, scénář hned couvl. To je dobře, ale výsledkem je málo vtipné nic moc. Potěšil a pobavil Howard (Simon Helberg) v malé roli bojovníka s jednou opravdu vtipnou hláškou. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tak jsme tady !! Je tu sice jen jedna postel, ale.." - "A opravdu ti nevadí, že budeš spát na zemi ??" - "Ale já myslel, že budeš spát na zemi ty !!" - "Ale já mám rozštěp obratle !!" -"Já mám osteoporózu !!" - "Ale já jsem alergický na prach !!" - "Mně je sakra jednadevadesát !!" ;) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Téměř třicetiletý „maminčin mazánek“ bojující o přízeň matky s jejím novým přítelem. Přišlo mi, že se obsazením známých hvězd (Diane Keaton, Jeff Daniels, Anna Faris) snaží režisér posunout Jona Hedera blýže k vyšší hollywoodské společnosti, bohužel mu zatím spíš sluší přiblblé kraviny stylu (J)elita ze střídačky. ()

MrSalieri 

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, blbé a neskutečné, až je to zábavné. Hederova snaha uchránit svou maminku před vztahem je k smíchu, spousta narážek a gagů potěší a díky sympatickému obsazení se na to i slušně dívá. Druhá polovina je už nudnější, až moc poučuje, obsahuje to klasické klišé, kdy se všichni pohádají, aby se za chvíli mohli zase usmířit a film mohl skončit typickým happy-endem. Přesto jsem se dobře bavil. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Na filmu mi toho nepřišlo moc směšného, možná proto, že mám něco podobného doma v podobě starší sestry a vážně to není nic k smíchu, ani když to vidíte na televizní obrazovce, to je vám spíš do pláče, když to vidíte jako divák a ne jako zúčastněný. Skoro 30-ti letý syn nebezpečně vázaný na matku, nechodí nikam ven, nemá přátele ani holku. Jedna se ho snaží sbalit, ale on jí řekne, že už holku má, aby mohl být v klidu doma s maminkou. Žárlí na matčina nového přítele a chová se jako rozmazlené dítě. U celého filmu jsem se zasmála asi jen jednou, ale po několika hodinách si už nevzpomenu, co to bylo za scénu, takže takový je ten film :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)
  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama