Reklama

Reklama

Ošklivka Betty

(seriál)
  • Česko Ošklivá Betty (více)
USA, (2006–2010), 60 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Silvio Horta

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

America Ferrera, Eric Mabius, Tony Plana, Ana Ortiz, Becki Newton, Michael Urie, Mark Indelicato, Vanessa Williams, Judith Light, Ashley Jensen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Ve světě špičkové módy je image vším. Oblečení, které se určitou dobu zrovna nosí, může být za pár týdnů absolutně nemoderní. Jedinými stálicemi v tomto uspěchaném světě jsou superštíhlé krásky, které tyto oděvy oblékají. Může do této společnosti vůbec zapadnout úplně obyčejná dívka, mírně baculatá a tak trochu nezajímavá? Možná ano. Nebo alespoň Betty Suarez se o to snaží ze všech sil. Je to bystrá, pracovitá a svým způsobem i roztomilá mladá žena a právě svým kladným přístupem k práci si později získává respekt u kolegů i samotného syna magnáta módního časopisu s názvem „Mode“.

V americkém seriále inspirovaném kolumbijskou telenovelou „Yo Soy Betty La Fea“ září například America Ferrera (Sesterstvo putovních kalhot) v hlavní roli Betty nebo Rebecca Romijn (X-Men) jako Alexis. (delaware)

(více)

Recenze (61)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Mnozí seriál viděli, např. já ale pouze v původní originální kolumbijské verzi. K této americké verzi jsem ale objevil jeden fajn krátký odkaz "Best coming out", kdy je Justin na svatbě své matky a hodnotím jen tento odkaz - jemné, lidské, dojemné, krásná skladba k tanci, marně jsem si lámal hlavu, co to je za písničku ... tak se pokochejte alespoň tímto tříapůl minutovým klipem z Ugly Betty USA series ... 97109 ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Čo na tomto stojí za 85%?! (po mojom hodnotení už len 78 - HA-HA!) Trápne vtipy, réžia hodná JETIX-ového filmu pre prisprostlé detičky a prehrávanie hercov. Toľko uvidíte v tomto seriáli. Tú jednu hviezdičku dávam za Salmu Hayek a Lucy Liu (Lucy som len teraz našiel medzi hercami), aj keď je pre mňa úplne nepochopiteľné, ako sa mohli zapredať niečomu tak odporne gýčovitému... ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokud v této "Ošklivce" budete hledat originál, tak nejspíš odejdete s pláčem. Tato Betty není ze vztahů ustrašená nesebevědomá žena, ale prostě jen ženská, co se věčně šíleně oblíká a měla by změnit účes (i když chlapi na ni letí :-). Neříkám, že seriál sleduju od prvního dílu do posledního, ale když se kouknu, tak se většinou dobře pobavím. A to je fajn! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Beal: 1. La Fea Mas Bella – Angelica Vale & Jaime Camil ,2. El Club De Las Feas – Banda El Recodo ,3. Simple – Daniela Romo ,4. Con Tu Amor – Pandora ,5. Haria Hasta Lo Imposible – El Coyote Y Su Banda Tierra Santa ,6. Sigue Tu Ruta – Graciela Beltran ,7. La Verdad – Los Invasores De Nuevo Leon ,8. Que Vuelva Pronto – Los Originales De San Juan ,9. Me Quiero Casar – Control ,10. Lucero De Mi Alma – Emilio Navaira ,11. Lo Eterno – Celso Piña ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Tento seriál sa mi páči - už len kvôli ukážkam z telenovely so Salmou Hayek v prvých dieloch:-) Niekedy sa rehocem, až si aj sama sebe pripadám hlučná, niekedy je to napínavé ako koniec 1. série Prison Break a niekedy som dokonca dojatá. Také široké spektrum emócií, aké ponúka tento seriál, tu ešte asi nebolo. Navyše (a je to dosť prekvapivé) okrem tradičných intríg a patálií (a tie tiež stoja za to!) ponúka aj celkom blízky pohľad do duší hlavných postáv, a tak aj záporáci získavajú ľudský rozmer. Zvyčajne majú seriály časom tendenciu strácať pôvodný lesk originality, ale Ugly Betty stále len získava. Pod pláštikom blbých fórkov a prvkov paródie sa totiž skrýva fakt kvalitný seriál. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (13)

  • America Ferrara získala za svůj výkon v seriálu cenu Emmy v kategorii vynikající hlavní hrdinka komediálního seriálu a ve svých 23 letech cenu se stala nejmladší držitelkou tohoto ocenění. (Ruuzha)
  • Módny časopis MODE nebol výmyslom tvorcov seriálu. Skutočne existoval a venoval sa móde pre moletky. Zanikol v roku 2001. (m.a.t.o.)
  • Exteriér múzea moderného umenia je v skutočnosti New England Aquarium v Bostone, upravené počítačovými efektami. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama