Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne zatim nejlepsi futuramackej film, kde 50 minut je normalni dej, kde ale tak nak o nic velkyho nejde a kazda postava resi naky svoje problemy a je to hodne vtipny a misty hodne napadity a pak se na posledni pulhodinku dej presune do Benderovo fantazie, coz je hodne viditelna parodie na Pana Prstenu a to je snad jeste vtipnejsi nez ten dej predtim. Sice se film misty rozpada na jednotlivy scenky, ale vubec to nevadi a proste jsem se stejne jako u vseho ostatniho, co se tyka Futuramy, skvele bavil. Jedina vytka spociva v tom, ze tu chybi super drtic Zapp. ()

Reklama

Asgy 

všechny recenze uživatele

Seriál samotný je podle mě mnohem lepší, než tyhle filmy. Bohužel se mi zdá, že tvůrcům došla inspirace, protože to neustálé parodování mi už občas nepřišlo dvakrát vtipné. Vynahradila mi to naštěstí hromada vtipných scének. Ale vzhledem ke kvalitám dvou předchozích filmů tenhle díl špatný určitě není. Tři a pů hvězdy. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nudil, ale všechny ty nápady mi přijdou tak trochu unylé. Bojím se, že stará kadence seriálu je v nenávratnu. Parodie The Lord of the rings mi ani tak nevadí, ale tvůrci přišli tak trochu s křížkem po funuse. Všechny parodie na toto téma už měly být dávno uzavřeny, toto téma je - řekl bych - pasé. A D&D? Vždyť to není žádný nápad.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)

Reklama

Reklama