Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě parodie miluju. Miluju na nich jednu věc - můžete se na ně dívat vícekrát a vždycky vás nějaká scéna pobaví, protože mezitím stihnete zkouknout film, kterej paroduje a při prvním zkouknutí vám třeba nic neříkala, protože jste ten film ještě neviděl. Navíc mě neuvěřitelně rozesmívaj prdcící fórky a tady je ta babka fakt brutal!!!!! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Superhrdina je zde jedním z mnoha podceňovaných filmů. Těch 49 % neberte vůbec vážně. To si pár nějaký retardérů dělalo srandu. FIlm jsem sice viděl už před mnoha, mnoha, mnoha, mnoha lety, ale dodnes si ho docela živě vybavuji. Zkrátka se mi líbil. Dost jsem se nasmál. Myslím, že se jednalo o vůbec poslední kvalitní snímek, kde si zahrál Leslie Nielsen. Zde prostě kvalitka neschází. Dokonce pár zdejších vtípků je velmi kvalitních. Zaslouženě dávám slabší 4*. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Za rok vzniká několik parodii, tak není divu, že tvůrcům dochází dech, tentokrát se vrhlo na zesměšnění akčních hrdinů. Popravdě, zase tak hrozný to opravdu nebylo. A kdyby byly vynechány fekální scény, stále omílajíci se vtípky, ohodnotil bych lépe, ale tohle zase spadá do průměru. Zrovna moc nepobaví, ale neurazí. Parkrát jsem se zasmál, kamarád Troyi byl nadupanej, Sara Paxton kočka a minutáž perfektní. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste chtěli vědět o soukání se do superhrdinského kostýmu, ale báli jste se zeptat.. Když u scény nadýmající se tety přiložíte kapesník s chloroformem na obličej vlastního vkusu, pak možná uznáte, že v záplavě všemožných dementních parodií posledních let jste zrovna svědky mírně osvíceného díla. I přes nebývalou kadenci fórů to sice není žádná Suprhlína, ale možná vás nakonec zabaví víc, než samotný hlavní terč v podobě Raimiho Pavoučka Tobeyho.. A navíc, Stephen Hawking mohl up-gradovat svůj slavný výrok: „…bůh nejenže v kostky hraje, ale občas je hází i tam, kde je nikdo nemůže vidět. Mě zas hází Leslie Nielsen z mrakodrapu…“ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Podľa komentára mal Rip Torn hrať „Šialeného redaktora“, no z neznámych dôvodov bol nahradený. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama