Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, keď som si po prvýkrát pozerala hodnotenie tohto filmu, očakávala som niečo horšie.No, na moje vlastné prekvapenie, som sa celkom bavila. Neobsahovalo, to príliš veľa primitívnych vtipov, ktoré ani nie sú vtipné. Celkom sa to dalo pozerať, aj na tie herecké výkony. Najlepšie z celého filmu boli tie titulky. Keby boli iba ony, a nebolo by ďalej pokračovanie dala by som asi 5 hviezdičiek. No, pokračovanie bolo takže iba 50%. Ale ten úvod ma dostal... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné to nebylo. Veme-li člověk v potaz Meet The Spartans a další (k)anální vyplody dua Jason Friedberg + Aaron Seltzer tak je tohle výborná komedie/parodie oproti nim. Není to řehtanda každou minutu a ani gagy nejsou kdovíjaké. Doby slávy ZAZ jsou pryč a tak obroda parodii nepřijde tak brzy , zda-li přijde vůbec. Parodujíce se hlavně superhrdinské série (Superman,Spiderman,F4,X-men a Batman) a to hlavně dějová linie a příběh je pavoučí. Což je jen a jen dobře , protože sledování chaotický scének mě už važne začlo srát! Sice někdo namítne , že Spider-plant pana genia komiky Rowana Atkinsona je daleko lepší (což jen a jen potvrzuji) tak nápad se Super-vážkou (Buzno-vážka :D) není tak špatný. Do toho ještě Leslie Nilsen jako jeho strýček. Díky za něho , protože jemu hlášky jdou dokonale a jsou lehce stravitelné. Vyjma jedné opravdu nechutné scény (duchodci se naperou jídlem a pak máme tolik propýrané téma plynatosti) to není tak kanalní. Některé vtipy se povedly! Tato nepřilíš očekávaná a sledovaná parodie (hlavně narozdíl takovým shitum jako je Meet The Spartans) slušně zabaví těch nějakych 90 minut co má. Mimochodem po dlouhé době vidím povedené IT fory! Super-vážko let! :D ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, moje hodnocení je asi dost ovlivněné tím, že jako poslední parodii před tímto filmem jsem viděl ptákovinu Meet the Spartans. Oproti tomuto filmu je tento mnohem více vtipný, lépe jsou zde parodovány původní filmy, nezachází se tu tolik do kanálního humoru, i když tomu prdění jsme se ani tady nevyhnuli, no a prostě to mnohem více připomíná takové ty celkem populární filmy alá Žhavé výstřely, a ty já celkem můžu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. Přiznávám, že jsme zrovna něco slavili a tak nemusí být můj úsudek vzhledem k jisté míře alkoholu v krvi úplně objektivní, navíc superhrdinové jsou mi nesvatí a tak je mi vše co ukazuje jejich debilitu takřka svaté. Ale neodvolám svůj blud ani před nikým neočekávanou španělskou inkvizicí. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Jsem hluboce zklamán. Po komentářích, které vyzdvihovali tento snímek nad celkem děsný Epic Movie, jsem se těšil na průměrnou parodii. Bohužel jsem se dočkal jen o něco lepšího snímku, než Date Movie, které prozatím považuji za naprosté dno parodií. Zde ovšem bylo alespoň nejnutnější minimum vydařených fórů (daly by se napočítat na prstech jedné ruky), takže jedna hvězda spíš z milosti. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Opätovne boli využité niektoré gagy zo série filmov Bláznivá strela (1988), ktorú produkoval aj David Zucker. Podobne ako vo filme Bláznivá strela, aj tu človeka na invalidnom vozíku Leslie Nielsen potľapká po chrbte a následne spadne z budovy. (Pat.Ko)
  • Film nebol premietaný pre filmových kritikov. (ladko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama