Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (424)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal vlastně omylem. V domnění, že si objednávám Klony útočí...., objednal jsem tenhle film. A on mne velmi příjemně překvapil - snad, že jsem očekával to nejhorší. Tahle epizoda bohužel pozbyla veškeré tajemno, horrorovou temnotu a dekadenci. Grafika je natolik otřesná, že s většinou počítačových her nemůže v určitých částech vůbec soutěžit. Popravdě, tak otřesnou animaci u současných filmů snad nenajdete - leda v levném TV seriálu. To jsou negativa. A pak přišel příběh. Jistě, přímočarý, ale dynamický. Válečné bitvy jsou naprosto úžasné, vtáhnou vás okamžitě do děje a vy si říkáte, jasně, tohle je pravý sci-fi válečný masakr. Zatraceně, proč se takhle nebojuje v hraných epizodách....? Tak to bychom měli, hvězdy jsou za nefalšované vesmírné boje tak, jak je mám rád. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pohodovka na 3.5 A díky tomuto tv s. (byť je to koment k úvodnímu flmu aka pilotu), máme Ahsoku! bez které by se (zpětně zanalyzováno), nedalo dobrých 50% seriálu, vůbec přežíti. Smutné, leč pravdivé. Jinak ano...´´musíte´´ si zvyknouti na některé obličeje alá vyřezané loutky. Je to sice poněkud podivný přístup k cgi animaci, který jsem dodnes nepochopil, ale co. Kadí pes. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je dobre si to pozrieť aj so seriálom potom to lepšie funguje. Ak sa to bere ako samostatný film, tak je to samozrejme iba taká obyčajná vyplň. Pinda sa tu aj na animáciu, čo chápem, ale na druhu stranu, kedže je to pilot k seriálu, ťažko čakať dobrú animáciu za taký rozpočet. každopádne mňa, fanušika Star Wars to potešilo. Je to fajn akčne, dobre ozvučené a militaristický dravé, čo ja osobne môžem. 75% - 4* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Děs kam se po filmové sáze SW dostávají. Něco tak slabého a po stránce vizuálního i chudého jsem od Lucas Impéria nečekal. Korunou tomu je naprosto tupý příběh a jedna naprosto trapně otravná vedlejší postava! Být Lucasem tak tenhle nepovedený výtvor dám ještě několikrát zremasterovat a nejlepe celý předělat. Važně musí být tento film zcela cílen na děti? Droidi žvatlají a dělají hlupáky. Ashoka je otravný fakan a do toho malý Hutt. Lucasi nechť tě provazí kíla! Do odpadu to nedám , protože jsem si pár věcí našel co mě těch nudných 98 minut drželi (hlavně díky Obi-Wanovi). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +svět Star Wars a známé postavy, film nabitý akcí, výborná hudba, animace překvapivě neuráží -o něco horší je to s postavamy (docela stylizované-upravené), jednoduchý děj (příběh)/// Když jsem před třemi lety odcházel z kina po skončení Epizody III, říkal jsem si, že teď pěkně dlouho žádný film z tohoto universa neuvidím. Jenže ouha, před pár měsící jsem zaznamenal, že se chystá něco nového, tentokrát animovaného. Natěšenost byla trošku rozporuplná. Tešil jsem se na další příběh, ale animaci jsem moc nevěřil. Ta se nakonec dá přežít. Sice to působí občas hodně uměle, ale nadruhou stranu si tvůrci mohli dovolit pořádnou akci, který v nové trilogii, tak trochu chyběla. Dobré na tomto filmu je právě to, že se pořád něco děje. Nestačíte se nudit a občas koukáte i s otevřenou pusou. Prostě mela. A největší je asi dobývání pevnosti, kdy útočnící museli strmě vzhůru. Zaujala mě i postava té mladé padavanky. Jeskření mezí ní a Anakinem bylo zábavné. Musím zmínit že tady Anankin není takovej looser jako v nové trilogii. Tam mě Hayden vyloženě iritoval. Ale z jiného soudku. Báječná byla i hudba, která nabídla několik nových motivů a krásně doplňovala dost dobře koukatelnou akci. Takže já jsem vlastně s filmem spokojen a na seriál se hooodně těším. Zajímavější by však bylo kdyby se děj odehrával mezi III a IV epizodou. Samozřejmě chápu proč má SW: klonové války tak záporná hodnocení. S novou trilogií se může těžko porovnávat, navíc příběh stojí tak nějak na místě. Ale jestliže budu film hodnotit jako úvod k seriálu, jako animovaný film a nebo prostě film samostatně bez vazby na předešlé počiny, tak musím říct, že film je kvalitní, zajímavý a prostě dobrý./// Celkem 81%/// ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Snímek měl být původně jen první díl plánovaného seriálu a nebyl určen pro kina. George Lucas se ale rozhodl, když hotový film uviděl, že do kin půjde. (hippyman)
  • Oficiálne Star Wars stránky oznámili, že film bude úvodom do televízneho seriálu, ktorý sa začne vysielať na jeseň 2008. (klayman)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama