Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Hodnotím lépe než seriál Přátelé (*). Tady je narozdíl od Přítel pár vtipných a sympatických postav (vlastně všechny, ale občas mají své slabší chvilky). Místy jsem se i u prvních dílů i smál, což se o Přátelích říct nedá. Na druhou stranu jsou první díly Comebacku dost trapným plagiátem úspěšných zahraničních sitcomů. Bohužel si nemyslím, že se kvalita časem nějak drasticky zlepší. //edit: No tak jsem viděl druhou polovinu třetího dílu a těším se na další. Už mi to ani nepřišlo trapný. Že bych tentokrát Novu podcenil? Nejspíš půjdu s hodnocením nahoru. Druhý díl s božským Kájou jsem bohužel (bohudík?) zmeškal. //edit2: No tak jsem viděl 4. díl. Naprostý propadák. Nezachránil to ani Dejdar, který prostě neměl co hrát. Tragédie. Pár dalších dílů to samé v bledě modrém. ** jsou naprosto zasloužené. Možná se ke Comebacku za pár měsíců vrátím, ale tohle je na mě fakt moc. //edit3: První řadu jsem ještě nedokoukal, ale už to není tak trapný a první díl druhé série se docela povedl a dokonce se zabýval závažným tématem adopce na dálku, za což autory chválím. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro mě. Nevidím v tom žádný velký rozdíl od jiných českých sitcomů, ale pokud se to třeba kritičce Spáčilové líbí, oceňuje, že i zde to zvedlo laťku, tak potom je asi stále dost dole. Jisté je, že Martin Dejdar snad konečně už splatí dluhy za ten svůj nepovedený nápad natočit velký film, což ho stálo hodně peněz a nervů, tedy náklady za film "Panství". ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem dobrý pokus o klasický americký sitcom v českém prostředí. Scénáristé vědí, jaký humor chtějí svému publiku prezentovat a skrze postavy se jim to daří. Bohužel často naráží na "obyčejnost" vtipů, které tu už často "byly" a tak mě osobně příliš nebaví. Samotný Ozák mi přijde nevtipný, ale občas zaperlí. Celkově to stojí za shlédnutí a pokud se autoři trefí do vašeho vkusu bude to spokojenost. U mě se to dostatečně nepovedlo a tak se ke Comebacku nemám vůbec chuť vracet. (Viděno: cca 5-6 dílů, úplnou náhodou nesystematicky:)) ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Retard Ozzák jako představitel demence v praxi, není vtipný ani první minutu, natož pak celou sérii. Ostatní jsou jen ochotníci, kteří se pohybují na place. I Gott, který je od přírody "skvělý herec" je všechny strčil do kapsy jen tím, že otevřel dveře. Ten monotónní smích, který se pouští po každé "děsně vtipné hlášce", aby upozornil klasické diváky Novy, že tento joke se jim povedl a oni se musí smát, ten domrdá poslední kladné zážitky ze sledování této žumpy. 0% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jak kdy... Spolehlivě nejvtipnější postavou je z mého pohledu Iva v podání Kristýny Leichtové, Dejdarův Ozzák je také dobrý, ale časem se (podobně jako třeba Homer Simpson nebo Bender O. Rodriguez) okouká a humor v jeho podání začne být trochu stereotypní. Více než Tomáš Matonoha, který oběma zmíněným vlastně pořád jen přihrává, se mi rozhodně líbí Dana Batulková a Simona Babčáková, zato nablblý Lexa a jeho sestra jsou naopak naprosto nesnesitelní. Někdy je to opravdu hodně vtipné, někdy zase trapné a myslím, že bez sitcomového smíchu by se to bývalo obešlo úplně. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • Když si v 1. díle 1. série "Křeslo" Ozzák (Martin Dejdar) koupí křeslo a všichni si na něj zkouší sedat, vždy se zvednou a tvrdí, že je křeslo kouslo. Po příchodu Ozzáka se ukáže, že na křesle ležel ostrý zubatý pásek. Avšak v záběru, kdy si na křeslo sedá Saša (Marie Doležalová), tam pásek neleží. (ELBobes)
  • Někteří sousedé rodiny Pacovských dostali jména podle vrahů, kteří jsou odsouzeni na doživotí. Jedná se o sousedy Roubala, Stodolu a Bayera a dokonce i Pacovští (otec a syn) byli odsouzeni za vraždu. Ladislav Pacovský (otec) dostal trest 25 let a John Pacovský (syn) dostal trest 13 let. (Fantomas182)
  • V 11. díle 1. série "Giganti" sní Ozzák (Martin Dejdar) trochu müsli z misky. Poté, co Marcelka (Dana Batulková) vtrhne do krámu a řekne, že to je myšovrah, vysype strachem Ozzák misku před sebe a na knírku má drobky. V další scéně již žádné nemá, ale v následujícím střihu už opět ano. (Norfice)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama