Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

T2 

všechny recenze uživatele

slušnú prácu odviedli tvorcovia tohto seriálu, je to zábavné, má to ako taký dej v tom rámci kam sa to uberá, dokonca má to aj nevtieravé postavy, ktoré v iných dnešných seriáloch bývajú už na prvý pohľad svojím výzorom otravné, tobôž ešte keď vypustia niečo z úst tak to potom fakt robí svoju stupídnu úroveň u našej novodobej seriálovej produkcii svoje meno... takže spokojnosť, ak si to udrží svoju úroveň možno pôjdem v hodnotení vyššie /60%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Comeback je držák. Ani po letech se nenašel lepší český sitcom, i když po jeho úspěchu začaly růst jako houby po dešti (PanMáma, Marta a Věra, Kancl), ale žádný se dlouhodobě neprosadil. Alergii na Ozzáka však rozumím, protože svého času byl fakt všude (sportovní události, předávání cen, televizní projevy). S1: 80% S2: 70% ()

Reklama

kiddo 

všechny recenze uživatele

Nedotažené, místy vtipné, sympatické občasnou nekonformitou (Ewa Farná vs. Black Sabbath), nicméně za tu agonii, kdy v Odvážných palcích musím půl roku poslouchat pouze Fuku, to skutečně nestálo. Aktualizace k 26.4.2010: po rozkoukávacích úvodních dílech nacházejí tvůrci jistotu v kramflecích a rozpoutávají vtipnou popkulturní smršť, která vrcholí sitcomovou perlou jménem CzechSteh, vcelku důstojně dojíždí až do 29. dílu a doslova škemrá o tu čtvrtou hvězdičku. Od těchto čtyř hvězd je ovšem nutné odečíst naprostou scénáristickou nevtipnou křeč druhé řady, v níž postavy ustupují vykonstruovaným bombastickým zápletkám a jež si naopak koleduje o sebrání minimálně jedné hvězdy. Původní hodnocení tedy zůstává s tím, že ta nevyrovnanost je u Comebacku fakt nepřehlédnutelná. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Zatím hodně příjemné překvapení, uvidíme dál... ----- Po mnoha a mnoha zhlédnutých dílech Comebacku, mohu říct jen to, že něco tak dobrého v české televizi už hodně dlouhou dobu nevzniklo. Sitcom téměř "západního" ražení nezačal nudit a pro mě je ideálním dílem pro odpočinek a zábavu, kterou poskytuje i při o pakovaném zhlédnutí... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Lamač dívčích srdcí spartakiádních dorostenek Tomi Paci již naštěstí odložil své blýskavé sako a na jeho třítónnový rozsah už vzpomínají jen majitelky praskajících SP a LP desek donekonečna broušených obstarožními gramofóny. Tomi má nyní malý krámek s CD nosiči, ze kterého jeho metalem a lahváči zdementělý bratr Ozzák vyhání posluchače s nesprávným vkusem. Kšefty jim moc nejdou, hranici stravitelného humoru poměrně jednotvárným způsobem udržuje pouze zásadový Ozzák a zkouknutí několika dílů by na lehce podroušeném divákovi nemuselo zanechat trvalé následky. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (184)

  • Když se v 18. díle 1. série "CzechSteh" ptá Tomáš (Tomáš Matonoha), jestli Hip Hop Kemp je televizní pořad, jak se v něm hraje košanda. Myslí tím dětský zábavný pořad Hip Hap Hop (od r. 1992), vysílaný v 90. letech, kde jedna z disciplín byla právě košanda. (ELBobes)
  • Ve 22. díle 1. série s názvem "Koprovka" se porotce v soutěži Když hvězdy vaří Hubert Esl ptá Tomáše (Tomáš Matonoha), zda se neučil u Escoffiera. Uznávaný odborník na gastronomii Auguste Escoffier zemřel už v roce 1935. (NiWi)
  • Epizoda Křeslo (2008) je jediná epizoda, kde je zmíněna Ivina máma. (DomiAll)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama