Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po kratkym uvodu se da dohromady skupinka drsnejch poldu se skupinkou drsnejch zabijaku a rozhodnou se dostat ven z panelaku plnyho potvor pripominajicich neco mezi zombikama a upirama. Vse je to radne temny, syrovy a krvavy, takze jsem se docela tesil, co bude nasledovat. Jenze misto toho, aby se furt masakrovalo, tak vetsinu casu zabiraj nekoncici hadky a rev, kdy se postavy neustale o necem dohadujou, chovaj se jak kreteni a neni tu ani jedna, ktera by byla cloveku sympaticka nebo mu na ni zalezelo. Nejbliz k tomu ma asi tlustej, nechutnej dedek s kulometem a sekerou, kterej hazi hlasky a masakrovani si uziva. Takze nebejt toho, ze vic jak pulku filmu vyplnujou pouze otravny hadky, byla by to prijemna jednoducha brutalni jizda s desitkama mrtvol a litrama krve, ale takhle jen 3*. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Jeho popravu mal na svedomí malý gang, sídliaci v opustenom paneláku na okraji Paríža. Spočiatku jasný cieľ akcie sa po krátkej chvíli mení na spoločný boj o život. Všetci sú napadnutý hordou krvilačných Zombie. Z úhlavných nepriateľov sa stávajú spojenci. Je načase spojiť sily. La horde je jeden z najlepších hororov o zombie aké som videl. Viac nemám k tomu čo dodať - 75%. ()

Reklama

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Mě trailer hodně zaujmul a fakt jsem se těšila. No jako vždycky. Zcela zbytečně, nebylo na co. Možná to bylo brutální, krev stříkala od začátku až do konce, ale jinač to stálo pěkně za prd. O hercích ani nemluvím. Hrůza! Dějově, hrůza ještě větší. jediné co mě na filmu potěšilo a bavilo byli zombie. Dobře udělaní, pěkně se užírali. Jediné plus. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Další film, který potvrdil mé dlouholeté přesvědčení. Francie a horor, předem zpackaná záležitost. La Horde zjevně inspiroval španělský REC a za každou cenu ho chtěl převést do francouzského prostředí. Vybral si k tomu socialistický, polorozpadlý panelák s deseti obyvateli a dopadlo to přinejlepším průměrně. Imigrantsko-narkomanská skupina postav je celkem v pořádku, ta policejní je až směšná. Filmu chybí rohled a mě rozhodně mnohem víc zajímalo, co se děje ve městě. Scénárista jistě moc nepřemýšlel a ani nenašel rozumné vysvětlení, proč poslal tisíce zombíků k práznému paneláku, když ve městě je mnohem více "jídla". Čím víc koukám na podobné braky, tím víc si vážím filmů, jako Úsvit mrtvých a 28 dní... Tyto filmy mají inteligentní scénáře, kde vše zapadá dokupy a divák si nemůže klást otázky. Tohle je jen ubohý pokus natočit film se stříkajícím mozkem, který stejně neuvidíte. Zombie žánr v posledních letech sliboval pokrok, pokud se tohoto tématu dál budou ujímat podprůměrní tvůrci a herci, pak se vše pomalu vrátí do undergroundových vod. 55% 02.07. 2010 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto suprová zombárna, která strčí hravě do kapsy spoustu dnešních ...hehe ..."áčkových zombáren" ... Na nic si to nehraje, zavedená klišé - oni jsou vevnitř, tisíce zombáků se dobývá dovnitř plus hlavní hrdinové nejsou žádná ořezávátka (gangsteři a policajti), je to rychlý, zběsilý, perfektní prostředí a vizual oku vyloženě lahodí, gore scény skvěle a uvěřitelně provedené, a hlavně co pro mne zvedlo příčku ještě o něco výš, tak byly ty úžasný akční bojový scény!! Naprosto výtečná choreografie soubojů bez střelných zbraní, hlavní hrdinka byla naprosto skvělá, ta to tam řezala hlava nehlava (souboj s ženskou zombií fakt suprovej!!) a souboj mafoš vs 2 zombie byl taky pokoukáníčko. Fakt perfektní kousek, velice podceněný!! Zapomeňte na filozofující zombie, tohle je prostě akční řežba!! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama