Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel o tejto sexistickej sérii pre mladých, ktorá bola zo začiatku vtipná, svojrázna a svojimi špecifikami sa stala nezabudnuteľnou. Veľa filmov, či seriálov sa snažilo na ňu nadviazať, snažilo sa vyťažiť z toho, čo vyvolala, ale poväčšine to boli len nechutné sexistické komerčné filmy. Tento diel medzi ne, napriek tomu, že je z tejto série, zapadol. Už som cítil, že je to také nasilu, téma je prakticky vyčerpaná, aspoň teda toto určite nič nové neprinieslo a zábava klesla veľmi nízko. Človek to už asi pozerá len pre tie pekné dievčatá, tému sexu, školstvo, či spomienky. Tento film bol naozaj nezáživný. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá nálepka, která má zase jenom trademarkového "Jimbovo tátu" a už asi pátého z klanu Stifflerů, a která je tak tupá a nudná, že jsem ji musel koukat načtyřikrát a s maximálním sebezapřením a nevolí. Do desiny to už určitě dotáhnou. PS: Ta bloncka je dobrá. A ta druhá taky. No a pár dalších. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak já, že jsem k takovýmto filmům docela tolerantní a k Prcičkám vůbec, ale toto už šlo absolutně vedle. Nesympatičtí herci, totálně podělaný soundtrack, stokrát omýlané vtípky, absolutně o ničem děj - prostě tento díl se z celé série povedl absolutně nejméně. Jestli se objevily možná dva světlé momentíky, tak je to hodně. Dost slabota. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nehorázna pi*ovina... je až smutné ako tieto ďalšie trápne série špinia dobré meno klasiky... koľkokrát tu padne Stifler a rôzne iné známe tváre a ako sa to snaží nadväzovať... omg. Trápne, nechutné ešte raz trápne, hlúpe... proste takto nie. Niekto by to už mal zaraziť - už dosť, už nie! The Book of Love... what the fuck is this? 1/10 za Jessicu Drake, pretože aj porno ma viac rozumu a nadväznosti ako toto. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po několikátém zhlédnutí a hlavně zkušenosti s nejnovější (a nejtragičtější) inkarnací Girls' Rules musím o hvězdu zvýšit hodnocení. Děj se alespoň točí okolo bájné Bible, která se do té doby jen mihla v prvním dílu série, každý z úhlavní trojice dostává aspoň trochu prostoru, nechybí zde nechutnosti, nahotiny, ujetý humor a zkrátka celý film je v únosné míře zábavný. Plus zde alespoň v malé míře figuruje charismatický pan Levenstein, bez něhož si nedokážu sérii Prciček ani představit (pomrkávám na Girls' Rules). Zpracování taky není úplně zlé, film nepůsobí až tak amatérsky. Mezi kazy patří např. zdejší inkarnace Stiflera, Dwight, který je jako postava absolutně nepřesvědčivý a vůbec zde ve výsledku nemusel být. Stejně tak mě zklamala holka, která se snažila během filmu neustále Stiflerovi něco říct. Že by těhotenství? Ani náhodou, pravda je trapnější, než by si jeden mohl myslet. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama